Home TOP NEWS Απόψε παίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ, απόψε γινόμαστε ένα!

Απόψε παίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ, απόψε γινόμαστε ένα!


Λαμβάνουμε όλοι μας αυτή την ανήσυχη ηρεμία που αποπνέει η ομάδα εδώ και κάμποσο χρονικό διάστημα, σε μία περίοδο στην οποία αναμένοντο μεταγραφές. Όμως αυτό που βγαίνει από επίσημα χείλη είναι πως η όποια κριτική για τα του προγραμματισμού, θα πρέπει να γίνει αφού ολοκληρωθεί. Τι πιο φυσιολογικό;

Ακόμα και σήμερα που η ομάδα ρίχνεται στη μάχη της Ευρώπης και των πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, και με το ρόστερ μας να είναι ανολοκλήρωτο, εκφράζεται από μέσα, σιγουριά για μία πολύ καλή χρονιά. Οι μεταγραφές άλλωστε θα γίνουν. Είτε αύριο, είτε μία εβδομάδα μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, είτε ακόμη και την τελευταία μέρα της. Τοποθετήθηκε ξεκάθαρα ο Νιλ Λένον και δεν έχουμε κανένα λόγο να μην καταπιαστούμε από τα λεγόμενα του.

Άλλωστε η διοίκηση έδειξε πολύ μεγάλη αποφασιστικότητα αλλά και πρόθεση να ρίξει λεφτά για μεταγραφές. Όχι μόνο για συμβόλαια αλλά και για αγορές παικτών. Μάλιστα η τελευταία περίπτωση, αυτή του Σουηδού, που στο τέλος δεν μας έκατσε, ήταν πανάκριβη και αφορούσε εξασφάλιση της ελευθέρας του έναντι ενός πολύ υψηλού αντίτιμου.

Έτσι κι αλλιώς δεν έμειναν πολλές μέρες. Λίγο ακόμη υπομονή, να δούμε τι μας επιφυλάσσουν οι άνθρωποι της ομάδας στα της ενίσχυσης και μετά όλοι μαζί να κάνουμε την κριτική μας για όσα θα γίνουν ή δεν θα γίνουν.

Και σήμερα το μόνο που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι το μεγάλο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας.  Πρέπει όλοι μας να διοχετεύσουμε, έστω κι από απόσταση, τη θετική μας ενέργεια στην ομάδα μας και να πιστέψουμε ότι μπορεί να κάνει κάτι πολύ καλό στο Βέλγιο.

Απόψε παίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ και γίνομαστε ένα, όπου κι αν βρισκόμαστε!