Home TOP NEWS Δεν παίζει του Καρλίτος κοιτάει… αλλού η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Δεν παίζει του Καρλίτος κοιτάει… αλλού η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Τις τελευταίες ώρες και συγκεκριμένα από ψες γίνεται ένας “βομβαρδισμός” ειδήσεων για για τον Carlos Daniel López Huesca, αλλιώς Καρλίτος του Παναθηναϊκού, οι οποίες αναφέρουν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή για να έρθει να ενισχύσει την επιθετική γραμμή.


Αυτό που μαθαίνουμε είναι ότι, δεν παίζει για μεταγραφή του Ισπανού ποδοσφαιριστή, άλλωστε είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση καθώς το κασέ του Καρλίτος ξεπερνά τις 700 χιλιάδες ευρώ.

Η ομάδα μας λοιπόν και συγκεκριμένα ο Σίμος Ταραπουλούζης και οι συνεργάτες του, είναι στην αναζήτηση ποδοσφαιριστή με χαρακτηριστικά που έχουν ήδη καθοριστεί, ενώ και η μεταγραφή του Λαμκέλ Ζε η οποία δεν κατέληξε θετικά κατέδειξε στο που θέλει να “χτυπήσει” η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η ομάδα προγραμματισμού είναι σε επαφές με κάποιους ποδοσφαιριστές, των οποίων τα ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει(όπως έγινε και με τις προηγούμενες περιπτώσεις) και θα προσπαθήσει να αποσπάσει την υπογραφή του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει τα χαρακτηριστικά που έχουν ήδη καθοριστεί και θα θεωρηθεί ότι μπορεί να ταιριάξει στο πλάνο και να βοηθήσει την ομάδα.