Home TOP NEWS Δεσμεύτηκε για απαντήσεις η πλευρά του Λοΐζου

Δεσμεύτηκε για απαντήσεις η πλευρά του Λοΐζου


Επιφυλάσσεται για να δώσει τις δικές της απαντήσεις η πλευρά του Λοΐζου. Επικοινωνήσαμε με άτομο του στενού περιβάλλοντος του ποδοσφαιριστή, θέλοντας να μεταφέρουμε προς τα έξω και την άλλη πλευρά, ως οφείλουμε δημοσιογραφικά, ωστόσο αυτό που μας λέχθηκε είναι πως, από τη στιγμή που υπάρχουν μέσα στο επόμενο διάστημα κρίσιμες υποχρεώσεις για την ΟΜΟΝΟΙΑ, θα πρέπει να περιμένουμε λίγες μέρες.

Αυτό που μπορούμε να αναφέρουμε πάντως στην παρούσα φάση είναι πως, το σοβαρό προβλημα δημιουργήθηκε μετά την άρνηση του Λοΐζου να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας. Αυτό είναι που μας λέχθηκε αρχικά, ενώ ο άνθρωπος με τον οποίο συνομιλήσαμε δεσμεύτηκε ότι θα ανοίξει τα χαρτιά του μετά το Ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας για ευνόητους λόγους.

Θα έχει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον να ακούσουμε τι θα λεχθεί. Θα δοθούν σύντομα, όπως μας λέχθηκε, απαντήσεις σε όσα αναφέρονται εις βάρος του Λοΐζου.

Αυτό που μας ζητήθηκε να αναφέρουμε, είναι πως ο Λοΐζος είχε, έχει και θα συνεχίσει να έχει, ότι κι αν συμβεί, αγάπη για την ΟΜΟΝΟΙΑ.