Home TOP NEWS Έβαλε τις βάσεις στην Πολωνία επέστρεψε και περιμένει

Έβαλε τις βάσεις στην Πολωνία επέστρεψε και περιμένει

Η ομάδα μας το Σαββάτο το απόγευμα έδωσε το τρίτο της και τελευταίο της φιλικό παιχνίδι στην Πολωνία κόντρα στην Ανόρθωση και με αυτό ουσιαστικά ολοκλήρωσε και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, με την αποστολή να έχει επιστρέφει ήδη στην βάση της.


Άπαντες λοιπόν στο πράσινο στρατόπεδο και μετά την επιστροφή στην Κύπρο αρχίζουν να μετράνε αντίστροφα και να σκέφτονται τα πρώτα επίσημα παιχνίδια με τον Απόλλωνα για το Σούπερ Καπ και το παιχνίδια για τα Play-off του Europa League, όπου τον αντίπαλο θα τον μάθουμε αύριο.

Φυσικά πριν τους αγώνες που προαναφέραμε η ομάδα μας θα φιλοξενήσει στο ΓΣΠ την ΑΕΚ Αθηνών σε ένα πολύ δυνατό φιλικό, παιχνίδι το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί κάλλιστα και ως πρόβα τζενεράλε των επίσημων αγώνων.

Πάντως αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με την Χάποελ Χαϊφα, το οποίο ήταν το πρώτο φιλικό, η ομάδα μας στους άλλους τρεις αγώνες προετοιμασίας που έδωσε με ΠΑΣ Γιάννινα, Χάποελ Ιερουσαλήμ και Ανόρθωση έδειξε καλό πρόσωπο, βγάζοντας καλά στοιχεία στο παιχνίδι της και έστειλε ενθαρρυντικά μηνύματα ενόψει, Σούπερ Καπ και Ευρώπης.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν το μυαλό είναι στραμμένο στο φιλικό με την ΑΕΚ, στην αυριανή κλήρωση των Play – off του Europa League, στο Σούπερ Καπ, ενώ την ίδια ώρα άπαντες δουλεύουν και στο κομμάτι των μεταγραφών και για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ.