Home TOP NEWS Ευρώπη, σου ξαναερχόμαστε!

Ευρώπη, σου ξαναερχόμαστε!

Μετράμε αντίστροφα πλέον για τον μεγάλο επαναληπτικό κόντρα στην Γάνδη για τα Play-off του Europa League.  Η ομάδα μας καλείται απόψε να αποδείξει στους Βέλγους, ότι το 0-2 του πρώτου αγώνα στην “Ghelamco Arena” δεν ήρθε τυχαία και με μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα να τους στείλει στην τρίτη τη τάξει Ευρωπαϊκή διοργάνωση.


Η ομάδα μας φυσικά απόψε δεν θα παίξει μόνη κόντρα στην Γάνδη, αφού θα έχει στο πλευρό της τον 12ο παίκτη, ο οποίος εξαφάνισε τα εισιτήρια στις τρεις κερκίδες,  την Βόρεια, Ανατολική και Δυτική, ενώ αναμένεται να δώσει πράσινο χρώμα και στο Νότιο πέταλο.

Απόψε λοιπόν, κόσμος, ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία ετοιμάζονται να τα δώσουν όλα για να σπρώξουν την ΟΜΟΝΟΙΑ στους ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και στους ομίλους του Europa League για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια.

Ο ενθουσιαμός είναι τεράστιος κι αυτός πρέπει να βγει στο γρασίδι και με το τελικό σφύριγμα όλο το γήπεδο να πανηγυρίσει μια σπουδαία πρόκριση με την ΟΜΟΝΟΙΑ να γράφει ξανά ιστορία.

Ότι και να γίνει απόψε, το σίγουρο είναι ότι αύριο τα πρωτοσέλιδα θα γράφουν: ΕΥΡΩΠΗ, η ΟΜΟΝΟΙΑ σου ξανάρχεται!