Home TOP NEWS Η προσοχή όλων απόψε στο ΓΣΠ

Η προσοχή όλων απόψε στο ΓΣΠ

Η προετοιμασία της ομάδας μας για το παιχνίδι της ερχόμενης Παρασκευής(12/8 | 20:30) με αντίπαλο τον Απόλλωνα για το Σούπερ Καπ συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς.


Ο Νιλ Λένον, ο οποίος έχει βγάλει ήδη τα συμπεράσματα του για την ομάδα μας μέσα από τα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε σε Κύπρο και Πολωνία, θα επιδιώξει αυτές τις μέρες να διορθώσει ότι δεν του άρεσε και να κρατήσει αυτά που τον ικανοποιήσαν ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα.

Ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός να σημειώσουμε ότι, πέραν από τον Κούσουλο και τον Μπέζους που ήταν η τελευταία προσθήκη στο ρόστερ, δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο αγωνιστικό πρόβλημα και συνεπώς η ομάδα μας θα πάει στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα με όλα της τα “όπλα”, για να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της χρόνιας.

Να σημειώσουμε ότι, ο Λένον και οι συνεργάτες του απόψε θα έχουν στραμμένα τα μάτια τους στο ματς του Απόλλωνα κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα, με τον κόουτς να αναμένεται να κρατήσει σημειώσει για τους “κυανολεύκους” της Λεμεσού τις οποίες θα τις μεταφέρει στις επόμενες προπονήσεις που θα ακολουθήσουν στους ποδοσφαιριστές του.