Home TOP NEWS Ημίχρονο: Με το ενάμιση πόδι στο Europa League

Ημίχρονο: Με το ενάμιση πόδι στο Europa League


Είμαστε με το ενάμιση πόδι στους ομίλους του Europa League! 2-0 (4-0 συνολικά) μπροστά και με εξαιρετική εικόνα!

Πολύ δυνατά μπήκε η ομάδα μας που κατέβηκε στην έναρξη του αγώνα με έντονη επιθετική διάθεση και μάλιστα μόλις στο 3΄ είχαμε διπλή ευκαιρία για να ανοίξουμε το σκορ. Ο Μιξ είδε την κίνηση του Κακουλλή, του έδωσε μπάλα ο δεύτερος πάτησε περιοχή έκανε το σουτ με τον Ρόεφ να αποκρούει ασταθώς και στην συνέχεια ο Κακουλλής προσπάθησε πάλι αλλά μάζεψε σταθερά ο τερματοφύλακας των Βέλγων.

Στο πρώτο δεκάλεπτο η Γάνδη ανέβηκε κερδίζοντας χώρους, χωρίς όμως να γίνει επικίνδυνη για την άμυνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και η ομάδα μας συνέχισε να είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και στο 18′ με τον εξαιρετικό απόψε Κακουλή έγραψε το 1-0!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνέχισε να είναι επιθετική και στο 25′ λεπτό είχε άλλη μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Μίξ με σουτ έξω από την περιοχή. Ακολούθως ο γίγαντας Φαμπιάνο σταμάτησε τετ α τετ του Κάιπερς στο 26′ πραγματοποιώντας τεράστια απόκρουση και κρατώντας το μηδέν παθητικό.

Κρατώντας τις ισορροπίες η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε στο 36΄ όπου ο Χαραλάμπους έφυγε πίσω από την πλάτη της άμυνας της Γάνδης και με πλασέ έκανε το 2-0 και έκανε την υπόθεση πρόκριση να μοιάζει ακόμα πιο σίγουρη.

Το παιχνίδι κύλησε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου με την ΟΜΟΝΟΙΑ να ορίζει τον αγώνα στο γρασίδι και να έχει επικρατήσει σε όλα τα επίπεδα!

Το δεύτερο ημίχρονο προμηνύεται ακόμα καλύτερο!