Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Πίσω στο σκορ και… πρέπει να ανεβάσει ταχύτητα η ομάδα!

Ημίχρονο: Πίσω στο σκορ και… πρέπει να ανεβάσει ταχύτητα η ομάδα!

Δεν πάτησε καλά στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού με την ΑΕΚ Αθηνών με τους “κιτρινόμαυρους” να είναι δίκαια μπροστά στο σκορ μετά το πέρας του πρώτου ημιχρόνου.


Η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και στα πρώτα λεπτά κατάφερε να καταγράψει μια καλή στιγμή, ενώ με την συμπλήρωση των 10λεπτών αγώνα η ομάδα του Αλμέιδα είχε και δοκάρι με τον Τσούμπερ.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την κυριαρχία τους που είχαν στα πρώτα 30λεπτά και στο 21ο λεπτό κατάφεραν να βρεθούν μπροστά στο σκορ με ένα όμορφο σουτ του Πινέδα, το οποίο όμως φανέρωσε τα άσχημα μαρκαρίσματα των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.

Από το ημίωρο και έπειτα η ΟΜΟΝΟΙΑ ισορρόπησε την αναμέτρηση και στα τελευταία στάδια του 45λέπτου είχε κάποιες καλές φάσεις με αποκορύφωμα την διπλή του Κακουλλή και του Μπρούνο, αλλά και στην συνέχεια με τον Μπρούνο, ευκαιρίες οι οποίες θα μπορούσαν να φέρουν κάποιο γκολ.

Σίγουρα η εικόνα του πρώτου μέρους δεν ικανοποιήσε καθόλου τον Νιλ Λένον ο οποίος θα περιμένει να δει περισσότερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο.