Home TOP NEWS Match Report: Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στους ομίλους του Europa League!

Match Report: Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στους ομίλους του Europa League!


Μεστή παρουσία. Σοβαρή ομάδα στο γήπεδο που έδειχνε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό τι ζητάει από τον αγώνα. Ίσως η καλύτερη Ευρωπαική ΟΜΟΝΟΙΑ που είδαμε ποτέ μέχρι σήμερα. Μπράβο στην ΟΜΟΝΟΙΑ που απέδειξε στο γήπεδο την αξία της και πήρε την πρόκριση απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Τελικό σκορ αγώνα 2-0 με τα γκολ του Κακουλή (18′) & Χαραλάμπους (36′) και συνολικό σκορ 4-0.

Πολύ δυνατά μπήκε η ομάδα μας που κατέβηκε στην έναρξη του αγώνα με έντονη επιθετική διάθεση και μάλιστα μόλις στο 3΄ είχαμε διπλή ευκαιρία για να ανοίξουμε το σκορ. Ο Μιξ είδε την κίνηση του Κακουλλή, του έδωσε μπάλα ο δεύτερος πάτησε περιοχή έκανε το σουτ με τον Ρόεφ να αποκρούει ασταθώς και στην συνέχεια ο Κακουλλής προσπάθησε πάλι αλλά μάζεψε σταθερά ο τερματοφύλακας των Βέλγων.

Στο πρώτο δεκάλεπτο η Γάνδη ανέβηκε κερδίζοντας χώρους, χωρίς όμως να γίνει επικίνδυνη για την άμυνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και η ομάδα μας συνέχισε να είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και στο 18′ με τον εξαιρετικό απόψε Κακουλή έγραψε το 1-0!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνέχισε να είναι επιθετική και στο 25′ λεπτό είχε άλλη μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Μίξ με σουτ έξω από την περιοχή. Ακολούθως ο γίγαντας Φαμπιάνο σταμάτησε τετ α τετ του Κάιπερς στο 26′ πραγματοποιώντας τεράστια απόκρουση και κρατώντας το μηδέν παθητικό.

Κρατώντας τις ισορροπίες η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε στο 36΄ όπου ο Χαραλάμπους έφυγε πίσω από την πλάτη της άμυνας της Γάνδης και με πλασέ έκανε το 2-0 και έκανε την υπόθεση πρόκριση να μοιάζει ακόμα πιο σίγουρη.

Το παιχνίδι κύλησε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου με την ΟΜΟΝΟΙΑ να ορίζει τον αγώνα στο γρασίδι και να έχει επικρατήσει σε όλα τα επίπεδα!

Το δεύτερο ημίχρονο:

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αργό ρυθμό και από τις δύο ομάδες φτάνοντας στο 50′ με ουσιαστικά παιχνίδι κέντρου. Μάλιστα την πρώτη καλή σημαντικά στιγμή την είχε και πάλι η ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Λέτσιακς να κάνει ένα run από το κέντρο και να εκτελεί έξω από την περιοχή στο 54′ δυσκολεύοντας πολύ τον τερματοφύλακα Ρόεφ της Γάνδης.

Η Γάνδη έχοντας την κατοχή της μπάλας στα επόμενα λεπτά προσπάθησε να σπάσει τις γραμμές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανεπιτυχώς και η ομάδα μας με γρήγορες αντεπιθέσεις γίνοταν επικίνδυνη έχοντας πολύ καθαρό μυαλό στη διαχείριση της μπάλας. Στο 68′ ο Μπάρκερ έχασε τετ α τετ απέναντι στον Ρόεφ μετά από πολύ καλό συνδιασμό των παικτών μας.

Το ΓΣΠ είχε πάρει τα πάνω του και στο 70′ ολόκληρο το γήπεδο τραγουδούσε για την τεράστια επιτυχία της ομάδας μας, μιας και η ομάδα στην πραγματικότητα δεν είχε κίνδυνο στο γρασίδι. Ο αγώνας στο 80′ κυλούσε ιδανικά για την ομάδα μας μιας και τα πάντα είχαν κριθεί και η Γάνδη είχε αποδεχτεί την μοίρα της απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ο Λένον πραγματοποίησε αλλαγές, Μιξ εκτός – Παπουλής εντός και Κακουλλής εκτός – Ζαχαρίου εντός δίνοντας ανάσες στους ποδοσφαιριστές μας.

Ο αγώνας έφτασε μέχρι το τέλος του χωρίς ουσιαστικές φάσεις και η ΟΜΟΝΟΙΑ πανηγύρισε μια τεράστια πρόκριση στους ομίλους του Europa League!