Home TOP NEWS Match Report: Ήττα στην πρόβα τζενεράλε με προβληματική εικόνα

Match Report: Ήττα στην πρόβα τζενεράλε με προβληματική εικόνα

Η ομάδα μας ηττήθηκε στο πέμπτο και το πιο δυνατό της φιλικό σε αυτή την περίοδο προετοιμασίας της από την ΑΕΚ Αθηνών με 0-2. Οι “κιτρινόμαυροι άνοιξαν το σκορ στο 21ο λεπτό με τον Πινέδα και στο 65ο λεπτό διπλασίασαν τα γκολ τους με τον Μάνταλο.


Στην πρόβα τζενεράλε πριν τους επίσημους αγώνες σε Κύπρο (Σούπερ Καπ) και Ευρώπη (Play off Europa) η ομάδα μας δεν παρουσίασε καλή εικόνα της έλειψε η φαντασία στο μεσοεπιθετικό τρίτο, έγιναν κάποια λάθη στο μεσοαμυντικό κομμάτι που επέφεραν και τα γκολ της ΑΕΚ και σίγουρα ο Νιλ Λένον θα κατέγραψε πολλά στο μπλοκάκι του.

Ο Νιλ Λένον παρέταξε την ομάδα μας στον αγωνιστικό χώρο με μια αλλαγή σε σχέση με το τελευταίο φιλικό κόντρα στην Ανόρθωση. Συγκεκριμένα ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός έριξε στην αναμέτρηση τους Φαμπιάνο, Μίλετιτς, Λανγκ, Μάθιους, Λέτσιακς, Μπασιρού, Μιξ, Μπρούνο, Μπάρκερ, Παπουλής, Κακουλλής.

Α’ ημίχρονο

Το πρώτο 45λεπτό ξεκίνησε με την ΑΕΚ Αθηνών να έχει στο μεγαλύτερο μέρος τον πρώτο λόγο, ωστόσο τον τελευταίο τον είχε η ΟΜΟΝΟΙΑ καθώς στο τελευταίο 15 λέπτο η ομάδα μας ήταν αυτή που είχε κάποιες καλές στιγμές.

Μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη τους τελική προσπάθεια, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Τσούμπερ απείλησε ξανά την ομάδα μας.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι καταγράφηκε στο 10λεπτό. Ο Τσούμπερ εκτέλεσε φάουλ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του Φαμπιάνο, ο οποίος εκτινάχθηκε για να κάνει την απόκρουση.

Στο 21ο λεπτό τελικά η ΑΕΚ κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Πινέδα να “αδειάζει” την άμυνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έκανε το σουτ από ύψος της περιοχής το οποίο κατέληξε στο πλεκτό του Φαμπιάνο.

Στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο του πρώτου μέρους η ΟΜΟΝΟΙΑ έβγαλε αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο, έχασε κάποιες καλές στιγμές με τους Κακουλλή και Μπρούνο, όμως δεν κατάφερε να βρει ποτέ τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Β’ ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο πάνω – κάτω είχε την ίδια εικόνα. Η ομάδα μας προσπαθούσε αλλά δεν μπορούσε να φάνει απειλητική και έτσι δεν μπόρεσε να φανεί δημιουργήσει τις μεγάλες φάσεις μπροστά από την εστία του Στάνγκοβιτς.

Στο 65ο λεπτό ο Μάνταλος εκμεταλλεύτηκε μια αδράνεια στην άμυνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο Διεθνής Ελλαδίτης επιθετικός πάτησε στην περιοχή του Φαμπιάνο, ο οποίος προηγούμενως έκανε εκπλήκτική απόκρουση σε φάση του Πινέδα, νικώντας τον για το 0-2.

Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε, ελέω και των αρκετών αλλαγών που έγιναν τόσο από τον Νιλ Λένον, όσο και από τον τεχνικό της ΑΕΚ Αθηνών Ματίας Αλμέιδα.

Συμπερασματικά: Η ΟΜΟΝΟΙΑ στην πρόβα τζενεράλε έδειξε προβληματική εικόνα σχεδόν σε όλο τον αγώνα και σίγουρα ο Νιλ Λένον την βδομάδα που θα μπει θα πρέπει να δουλέψει πολλά για να παρουσιάσει ένα δυνατό σύνολο κόντρα στον περσινό πρωταθλητή.

Το φιλμ του αγώνα:

  • 4′: Διαγώνιο σουτ από τον Τσούμπερ, έξω.
  • 11′: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσούμπερ στο οριζόντιο δοκάρι.
  • 16′: H μπάλα έσκασε στην περιοχή μας μετά από κόρνερ, ο Σιμάνσκι σούταρε αλλά έδιωξε ο Μιξ.
  • 18′: Σουτ με το αριστερό από το ύψος της περιοχής έκανε ο Παπουλής, πάνω από τα δοκάρια.
  • 19′: Δοκίμασε από μακριά σουτ ο Μιξ, άουτ.
  • 21′: Φοβερή ενέργεια και σουτ του Πινέδα για το 0-1.
  • 27′: Αδύναμο σουτ του Γκατσίνοβιτς, μαζεύει ο Φαμπιάνο.
  • 41′: Κεφαλιά του Κακουλλή αποκρούεται και στην επαναφορά το σουτ του Μπάρκερ θα απομακρυνθεί σε κόρνερ.
  • 43′: Σουτ από ευνοϊκή θέση ο Μπρούνο, ψηλά έξω.
  • 55′: Τεράστια απόκρουση του Φαμπιάνο σε τετ-α-τετ με τον Πινέδα.
  • 64′: Σουτ από τον Γκατσίνοβιτς, άουτ.
  • 65′: Aτομική ενέργεια του Μάνταλου ο οποίος με σουτ κάνει το 0-2.

Η ταυτότητα της αναμέτρησης:

OMONOIA: Φαμπιάνο, Λέτσιακς (82’ Παναγιώτου), Μάθιους (70’ Ψάλτης), Μίλετιτς (67’ Γιούστε), Λανγκ, Μιξ (67’ Χαραλάμπους), Μπασιρού, Μπάρκερ (54’ Λοΐζου), Μπρούνο, Παπουλής (62’ Σάββα), Κακουλλής (62’ Μάταβζ).

AEK: Στάνκοβιτς, Μήτογλου (76΄Κορνέζος), Χατζισαφί (67’ Μυστακόπουλος), Τζαβέλλας (80’ Κοσίδης), Σιμάνσκι (67’ Φράνσον), Γιόνσον (76’ Mιτάι), Γκατσίνοβιτς (67’ Ρώτα), Πινέδα (67’ Γκαρσία), Μάνταλος (76’ Γιούσης), Τσούμπερ (67’ Μοχαμάντι), Αραούχο (67’ Άμραμπατ).