Home TOP NEWS Match Report: Ήττα στο πρώτο επίσημο, με σχετικά καλή προσπάθεια στο β’...

Match Report: Ήττα στο πρώτο επίσημο, με σχετικά καλή προσπάθεια στο β’ μέρος από την ομάδα


Ο Απόλλων επικράτησε με 2-0 στο Σούπερ Καπ. Ήταν καλύτερος από εμάς και δίκαια πήρε τον τίτλο.

Μπήκε κάπως καλύτερα στο γήπεδο ο Απόλλων. Χωρίθς να φτιάξει κάποια μεγάλη φάση ήταν η ομάδα που κράτησε στο πρώτο διάστημα του παιχνιδιού κάπως περισσότερο τη μπάλα. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε στο 12ο λεπτό, ανεβήκαμε κάπως και προσπαθήσαμε να απαντήσουμε χωρίς όμως να μπορέσουμε να φτιάξουμε κάτι ιδιαίτερο μπροστά στην αντιπαλη εστία.

Δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε κάτι στο πρώτο 45λεπτο, αντίθετα ήταν ο Απόλλων αυτός που έδειχνε πιο ικανός να απειλήσει την αντίπαλη εστία.

Το πρώτο 45λεπτο έκλεισε με την απόκρουση πέναλτι του Φαμπιάνο, το οποίο εκτέλεσε ο Ψύχας και έμεινε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε περισσότερες απαιτήσεις στο γήπεδο όμως δεν μπόρεσε να γίνει ουσιαστική. Το πρόβλημα της αδυναμίας μας στο σκοράρισμα παρουσιάστηκε και απόψε αν και είχαμε 1-2 καλές στιγμές για να το κάνουμε.

Ο Απόλλων σκόραρε και δέυτερη φορά και πήρε τη νίκη με 2-0. Έκανε το ντεμπούτο του ο Μπέζους απόψε ο οποίος τα πήγε, για πρώτη εμφάνιση, σχετικά καλά.

Έφυγε αυτό το ματς και τώρα βλέπουμε μπροστά για το Ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Γκεντ την Πέμπτη.

Α’ ημίχρονο

Στο 10ο λεπτό ο Νατμπό πήρε μπάλα έξω απ΄οτην περιοχή μας, δοκίμασε ένα σουτ συρτό με δύναμη, η μπάλα έφυγε εξω.

Στο 12ο λεπτό ο Νταμπό εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας, ο Μίλετιτς έδωσε λάθος πάσας, πήρε μπάλα έξω από την περιοχή μας, έκανε με δύναμη σουτ στη γωνία του Φαμπιάνο και σκόραρε

Στο 23ο λεπτό ο Μπρούνο πήρε μπάλα από αριστερά, ανέβηκε και μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, έβγλαε με δύναμη μία σέντρα σε χαμηλό ύψος όμως δεν έφερε αποτέλεσμα αφού κανείς δεν μπήκε στη φάση.

Στο 36ο λεπτό ο Μαυρίας έκανε επικίνδυνα ένα παράλληλο γύρισμα στην περιοχή από πλάγια θέση, ο Φάμπιάνο όμως ήταν έτοιμος, έπεσε και μάζεψε.

Στο 39ο λεπτό χάθηλκε μεγάλη ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Έβγαλε σέντρα ο Λέτσιακς, ο Κακουλλής πήρε κεφαλιά προς τα πίσω στο δεύτερο δοκάρι, ο Χαραλάμπους έκανε απευθείας ένα σουτ το οποίο απέκρουσε ο Δημητρίου.

Στο 41ο λεπτό ο Ψύχας έκανε σουτ έξω από την περιοχή μας με τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το δοκάρι μας.

Στο 45ο λεπτό ο Απόλλωνα έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ψύχα ο οποίος δέθχηκε μπαλιά από τον Μαυρία, πλάσαρε λίγο έξω από την εστία μας.

Στι 46ο λεπτό ο Μαυρίας βγήκε μόνος από πλάγια θέση απέναντι στη Φαμπιάνο, ανατράπηκε και κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Ψύχας, απέκρουσε ο Φαμπιάνο.

Β’ Ημίχρονο

Η μεγάλη ευκαιρία ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ συπ 53ο λεπτό. Ο Μάθιους έστειλε μπαλιά στην περιοχή, ο Μπρούνο έκανε προβολή όμως η μπάλα έφυγε χαμηλά έξω.

Στο 57’ ο Πίττας έκανε σουτ έξω από την περιοχή μας, η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ. Στην εκτέλεση ο Σαχάρ βρήκε τον Αρτυματά ο οποίος με το γόνατο έκανε τελείωμα το οποίο απέκρουσε ο Φαμπιάνο.

Στο 58ο λεπτό ο Κακουλλής έκανε τελείωμα μπαίνοντας ωραία στην αντίπαλη περιοχή, όμως η μπάλα έφυγε έξω.

Στο 59ο λεπτό  μπήκε ο Μπέζους στη θέση του Μάταβς.

Μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 64ο λεπτό με τον Μπεζούς να κάνει εντυπωσιακό γυριστό σουτ ύστερα από κεφαλιά του Γιούστε, όμως η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 66ο λεπτό ο Πίττας πήρε μπάλα έξω από την περιοχή μας, έκανε δυνατό συρτό σουτ το οποίο έβγαλε εντυπωσιακά ο Φαμπιάνο.

Στο 71ο λεπτό μπήκαν οι Μπάρκερ, Παπουλής και Μιξ στη θέση των Κακουλλή, Χαραλάμπους και Μίλετιτς

Στο 73ο λεπτό ο Βα σκόραρε για να κάνει το 2-0 υπέρ του Απόλλωνα

Στο 79ο λεπτό ο Λέτσιακς εκξτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Γιούστε έπιασε κεφαλιά με τη μπαλα να κτυπά στο δοκάρι.

Στο 80ο λεπτό ο Απόλλων έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Φιλώτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 86ο λεπτό ο Λέτσιακς εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από πλάγια θέση όμως δεν βρήκε στόχο.

Στο 91ο λεπτό ο Μιξ έβγαλε μπαλιά από δεξιά, ο Γιούστε έκανε κεφαλιά όμως ο Δημητρίου ήαν έτοιμος.