Home TOP NEWS Μετράει δυνάμεις με την ΑΕΚ Αθηνών

Μετράει δυνάμεις με την ΑΕΚ Αθηνών

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας μας περιλαμβάνει δυνατό φιλικό με την ΑΕΚ Αθηνών στις 20:00 στο ΓΣΠ (Primetel / OmonoiaNews). Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στην Πολωνία, επέστρεψε στην βάση της και πλέον μετράει αντίστροφα για τα πρώτα παιχνίδια για το Σούπερ Καπ και με την Gent στα Play-off του Europa League.


Ο Νιλ Λένον και οι συνεργάτες του περιμένουν πως και πως την αναμέτρηση με τους “κιτρινόμαυρους” για να δουν σε ποια κατάσταση βρίσκεται η ομάδα μας και οι ποδοσφαιριστές μας και ασφαλώς για να δοκιμάσουν πράγματα ενόψει των επίσημων παιχνιδιών.

Ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός αναμένουμε να παρατάξει στον σημερινό αγώνα μια ενδεκάδα πάνω – κατώ όπως και στην αναμέτρηση με την Ανόρθωση, ποδοσφαιριστές που ίσως ο Λένον να προορίζει να τους χρησιμοποιήσει και στα πρώτα επίσημα παιχνίδι με Απόλλωνα και την Γάνδη.

Στο σημερινό φιλικό η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα παίξει μόνη, καθώς αναμένεται ο κόσμος να δώσει μαζικά το παρών του στο γήπεδο με τον κόσμο να θέλει να δώσει ώθηση στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μια βδομάδα πριν το Σούπερ Καπ.