Home TOP NEWS Μπασιρού: “Θα είμαστε έτοιμοι για τον Απόλλωνα και τα υπόλοιπα παιχνίδια”

Μπασιρού: “Θα είμαστε έτοιμοι για τον Απόλλωνα και τα υπόλοιπα παιχνίδια”

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Φουάντ Μπασιρού, μίλησε για το φιλικό με την Ανόρθωση, την πορεία της προετοιμασίας και τη νέα σεζόν που ξεκινάει επίσημα σε λίγες μέρες.


Οι δηλώσεις του Φουάντ Μπασιρού:

Τελευταίο φιλικό εδώ στην Πολωνία. Πως είδες το παιχνίδι; “Ήταν ένα καλό τεστ. Ήταν καλό που κερδίσαμε και που κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας. Τελειώσαμε το τελευταίο μας φιλικό εδώ στην Πολωνία με δυνατό τρόπο και είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη.”

Πως ήταν η προετοιμασία εδώ στην Πολωνία; “Έίχε ένταση, ήταν καλή. Είχαμε παίξει άλλα δύο παιχνίδια εδώ και πετύχαμε άλλες δύο νίκες, τη φυσική κατάσταση δουλέψαμε πολύ σκληρά και είμαστε χαρούμενοι με την περίοδο προετοιμασίας μας.”

Ήσουν εξαιρετικός σήμερα, πέτυχες ένα υπέροχο γκολ. Πώς νιώθεις γι’ αυτό; “Ευχαριστώ! Ήταν ένα ωραίο γκολ και είμαι χαρούμενος όταν βάζω γκολ, πάει καιρός. Μου ζητούσαν να σουτάρω και το έκανα. Σήμερα (σ.σ Σάββατο) είχε αποτέλεσμα και ήταν πολύ καλό. Το πιο σημαντικό είναι που τελειώσαμε χωρίς τραυματισμούς ένα καλό τεστ φυσικής κατάστασης και που κερδίσαμε επίσης.”

Σε λίγες βδομάδες θα έχουμε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα για το Σούπερ Καπ και μετά τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Πιστεύεις θα είμαστε έτοιμοι μέχρι εκείνο το καιρό; “Ναι θα είμαστε έτοιμοι. Δεν είμαστε μακριά, απλά χρειαζόμαστε λίγο περισσότερη εξάσκηση, περισσότερα φιλικά που έρχονται και να προσπαθήσουμε να προπονηθούμε λίγο περισσότερο στη φυσική κατάσταση και την τακτική. Δεν είμαστε μακριά από εκεί που θέλουμε να είμαστε και σίγουρα θα είμαστε έτοιμοι για τον Απόλλωνα και τα υπόλοιπα παιχνίδια.”

Αυτός είναι ο δεύτερος σου χρόνος στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Είσαι χαρούμενος εδώ; “Ναι, είμαι πολύ χαρούμενος. Ανυπομονώ γι’ αυτή τη σεζόν. Ελπίζω να είναι σπουδαία σεζόν για όλους μας, τους παίκτες, το προσωπικό, τους οπαδούς και πραγματικά ανυπομονώ γι’αυτή τη σεζόν.”

Το βίντεο: