Home TOP NEWS Μπεζούς: “Aπό τους συλλόγους που είχα πρόταση, η ΟΜΟΝΟΙΑ αποδείχθηκε η πιο...

Μπεζούς: “Aπό τους συλλόγους που είχα πρόταση, η ΟΜΟΝΟΙΑ αποδείχθηκε η πιο επίμονη”

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, ο Ρόμαν Μπεζούς παραχώρησε δηλώσεις σε ιστοσελίδα της πατρίδας του. Ο Ουκρανός μεσοεπιθετικός αποκάλυψε πως όντως είχε πρόταση από την Γάνδη αλλά προτίμησε να έρθει στην ΟΜΟΝΟΙΑ για να συνεχίσει την καριέρα του.


Αναλυτικά:

«Η πρόταση από την Κύπρο δεν μου προκάλεσε έκπληξη. Τον χειμώνα, είχα επαφή με έναν από τους τοπικούς συλλόγους, αλλά η Γάνδη, η οποία έλαβε πρόταση από αυτόν, δεν με άφησε τότε να φύγω. Τώρα ήμουν ελεύθερος, οπότε αποφάσισα τη μοίρα μου.

Γιατί επιλέξατε την ΟΜΟΝΟΙΑ; : «Δεν μπορώ να πω ότι είχα πολλές επιλογές. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Όμως από τους συλλόγους που είχα πρόταση, η ΟΜΟΝΟΙΑ αποδείχθηκε η πιο επίμονη. Είναι σημαντικό ότι η ομάδα θέλει να λύσει σοβαρά προβλήματα και θα παίξει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Όσο για τη Γάνδη, αυτός ο σύλλογος μου έκανε στα αλήθεια πρόταση να επιστρέψω, αλλά το έκαναν την τελευταία στιγμή. Τότε που όλα τα θέματα με την ΟΜΟΝΟΙΑ είχαν σχεδόν λυθεί. Μου φάνηκε ότι οι Βέλγοι με θεωρούσαν ως επιλογή λύσης. Οι Κύπριοι, τονίζω, ήταν πιο επίμονοι.

Επιστροφή στην Εθνική Ουκρανίας; «Δεν υπάρχει τίποτα εξωπραγματικό στο ποδόσφαιρο. Ωστόσο, δεν έχω αυταπάτες. Υπήρξε μια στιγμή που μπήκα σε καλή κατάσταση στη Γάνδη, έβαλα γκολ, κέρδισε η ομάδα – και δεν με κάλεσαν στην εθνική ομάδα. Αυτή είναι μια φυσιολογική κατάσταση, γιατί ο προπονητής είναι υπεύθυνος για το αποτέλεσμα και επιλέγει ποιος του ταιριάζει. Η δουλειά μου είναι να δουλεύω, να παίζω και να κερδίζω με μια νέα ομάδα».