Home TOP NEWS Να εκμεταλλευτεί διπλά τον Μπεζούς η ομάδα!

Να εκμεταλλευτεί διπλά τον Μπεζούς η ομάδα!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, ο Ρόμαν Μπεζούς, αν και με μερικές προπονήσεις στα πόδια του, έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με την πράσινη φάνελα στο παιχνίδι Σούπερ Καπ, στο οποίο αγωνίστηκε περίπου για 40λέπτα.


Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα φάνηκε να μην είναι 100% έτοιμος, όμως έδειξε ότι, έχει την ποιότητα και την κλάση και σίγουρα θα μπορεί να έρθει έστω κι από τον πάγκο στο παιχνίδι με την Γάνδη για να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τον στόχο της.

Για τον Μπεζούς το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης (18/8 – 21:30) θα είναι ιδιαίτερο αφού θα κληθεί να αγωνιστεί κόντρα στην παλιά του ομάδα στην οποία αγωνίστηκε την τελευταία τριετία, ενώ πριν έρθει στην ΟΜΟΝΟΙΑ, του έγινε πρόταση από την Γάνδη, ωστόσο τον δελέασε η πρόταση της ομάδας μας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν καλείται και έχει την μεγάλη ευκαιρία να εκμεταλλευτεί διπλά τον Μπεζούς, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στο κομμάτι της τακτικής προσέγγισης του αγώνα κόντρα στους Βέλγους.  Ο Ουκρανός μεσοεπιθετικός γνωρίζει με κλειστά τα μάτια την Γάνδη και θα μπορεί να μεταφέρει πολλά στο Νιλ Λένον και τους συνεργάτες του, οι οποίο ήδη την “σκάναραν”, ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μπεζούς έδειξε στον χρόνο που τον παρακολουθήσαμε να έχει την ποιότητα για να βοηθήσει σε ένα τέτοιο παιχνίδι την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Σίγουρα ο Μπεζούς θα έχει ένα έξτρα μεγαλό κίνητρο στο ματς της ερχόμενης Πέμπτης, αφού μια καλή εμφάνιση του, σε ένα γήπεδο που το γνωρίζει απ’έξω κι ανακατωτά θα κι αρκετές απαντήσεις και στην προηγούμενη του ομάδα την Γάνδη,.που τον άφησε να αποχωρήσει.