Home TOP NEWS Οι τοποθετήσεις του Ανδρέα Δημητρίου

Οι τοποθετήσεις του Ανδρέα Δημητρίου

Δηλώσεις στην Primetel έκανε ο Ανδρέας Δημητρίου πριν από το φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ, σημειώνοντας πολλά και ενδιαφέροντα.


Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας σημείωσε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι έτοιμη για ανακοίνωση μεταγραφής, ενώ μεγάλη αναφορά έγινε στο γηπεδικό ζήτημα και στην αύξηση των κοινοτικών.

Αναλυτικά:

Για το φιλικό: «Καλή σεζόν σε όλους μας. Είναι ένα πολύ δυνατό φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ. Θα είναι καλό τεστ για εμάς, όσον αφορά την ετοιμότητα μας, και ποια στοιχεία πρέπει να δουλέψουμε στις προπονήσεις. Έχουμε δώσει δυνατά φιλικά στην προετοιμασία. Μείναμε ευχαριστημένοι από όσα έγιναν. Περιμένουμε να δούμε πως θα εμφανιστεί η ομάδα κόντρα στη μία «μεγάλη» ομάδα.

Για την αύξηση των ξένων παικτών: «Ξεκάθαρα διαφωνούμε με το επιτρεπόμενο όριο για δύο βασικούς λόγους. Μία τέτοια εξέλιξη θα είναι η ταφόπλακα για την Εθνική ομάδα, και θα είναι ένα ηχηρό χαστούκι για τους ποδοσφαιριστές μας. Εμείς θα επενδύουμε στις Ακαδημίες μας, δεν πρόκειται να αλλάξουμε το πλάνο μας. Είναι κρίμα για τους Κύπριους ποδοσφαιριστές. Επίσης, δε γίνεται να αλλάζουμε τις προκηρύξεις. Δεν είμαστε σοβαροί εάν προχωρούμε σε τέτοιες ενέργειες, ενώ έχουν συμφωνηθεί διαφορετικά πράγματα».

Θα υπάρξει αλλαγή πλάνου μετά από αυτό, και την υπόθεση του Ζε; «Θα πάρουμε τέσσερις ποδοσφαιριστές. Η υπόθεση του Ζε είχε απρόσμενη εξέλιξη, και η ομάδα κοιτά άλλες λύσεις, όμως δε θα αργήσουμε καθόλου. Ψάχνουμε επιθετικό, μεσοεπιθετικό, έναν box to box παίκτη, και ένα αριστερό μπακ. Γεγονός είναι πως υπάρχει μία εξέλιξη, αλλά δε θέλω να πούμε κάτι περισσότερο».

Για το γηπεδικό: «Είμαστε ενοχλημένοι με τον ΚΟΑ και τον χειρισμό των δύο υποθέσεων. Είμαστε υπέρ να δοθεί το «Στέλιος Κυριακίδης» στην Πάφο FC, που θα το μεταμορφώσει σε «στολίδι». Εμείς, αντιμετωπιστήκαμε διαφορετικά από τον ΚΟΑ, αυτό μας ενόχλησε πολύ. Είμαστε αποφασισμένοι, η πρόταση για το Μακάρειο ισχύει, θέλουμε να μας παραχωρήσει ο ΚΟΑ το γήπεδο, για να κάνουμε κάτι μοναδικό στη Λευκωσία».