Home TOP NEWS Ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει Γάνδης

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει Γάνδης

Την τελευταία τους προπόνηση θα πραγματοποιήσουν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, ενόψει του αυριανού επαναληπτικού με την Γάνδη στο ΓΣΠ.


Το σύνολο του Νιλ Λένον αύριο θα μπει στο γήπεδο με ασπίδα το 0-2 του πρώτου αγώνα, ωστόσο άπαντες γνωρίζουν ότι, από την στιγμή που υπάρχουν άλλα δύο ημίχρονα κι άλλα 90λεπτά δεν έχει τίποτα κριθεί ακόμη.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ στον αυριανό αγώνα θα πρέπει να παρουσιαστούν με την ίδια εικόνα όπως στον αγώνα του Βελγίου, να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο και στο πλάνο του προπονητή, έτσι ώστε να διατηρήσουν το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού και γιατί όχι να το διευρύνουν ψάχνοντας και κάποιο γκολ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Νιλ Λένον και οι συνεργάτες του δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα. Εκτός αναμένεται να είναι σε άλλο ένα ματς ο Κούσουλος, αλλά και ο Λοίζου λόγω των γνωστών καταστάσεων του τελευταίου καιρού. Απ’ εκεί και εκεί οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι για να τα δώσουν όλα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.