Home TOP NEWS Πάνω απ’ όλα η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Πάνω απ’ όλα η ΟΜΟΝΟΙΑ!


Έχει προκύψει μέγα θέμα από χθες, ύστερα από τις πληροφορίες που θέλουν την ΟΜΟΝΟΙΑ και τον Λοϊζου να έχουν διαφορές μεταξύ τους.

Πριν τον αγώνα ο Ανδρέας Δημητρίου τοποθετήθηκε δίνοντας τη θέση της ομάδας για το ζήτημα. Ουσιαστικά αυτό που αναφέρθηκε είναι πως ο ποδοσφαριστής παραπονέθηκε για ενοχλήσεις και έμεινε εκτός αποστολής στο Σούπερ Καπ. Έγινε απο πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αναφορά και στο γεγονός ότι προσφέρθηκε στον Λοϊζου πρόταση για πρόωρη ανανέωση με το θέμα να είναι ανοικτό ενώ σε ότι αφορά το ενδιαφέρον ομάδας του εξωτερικού, είναι μεν υπαρκτό ωστόσο αφορά σε δανεισμό του κάτι που ασφαλώς και δεν ενδιαφέρει την ομάδα.

Σίγουρα… καπνός χωρίς φωτιά δεν μπορεί να υπάρξει. Έτσι και στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι προφανές ότι κάτι παίζεται. Από χθες, όταν προέκυψε το ζήτημα κάναμε κι εμείς προσπάθεια να πληροφορηθούμε για το τι ακριβώς συμβαίνει. Και μάθαμε αρκετά πράγματα, ενώ προσπαθήσαμε να δούμε το σκεπτικό της κάθε πλευράς και να το δικαιολογήσουμε.

Δεν δικαιολογείται ωστόσο σε καμία περίπτωση το γεγονός ότι δημοσιοποιήθηκε ένα ζήτημα το οποίο θα μπορούσε, εν πάση περιπτώσει, να παραμείνει πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας χωρίς να προκληθεί όλη αυτή η αναταραχή. Αυτό ως παρένθεση.

Φαίνεται πως η πλευρά του ποδοσφαιριστή αλλιώς έχει τα πράγματα στο μυαλό της ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ένα διαφορετικό σκεπτικό για τον Λοϊζου, πάνω στον οποίο θέλησε να επενδύσει για το μέλλον. Για αυτό άλλωστε και η πρόταση της για ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2026, με άμεση μάλιστα αναπροσαρμογή στις απολαβές του και με κλιμακωτή αύξηση μέχρι τον τελευταίο χρόνο.

Από την άλλη δεν είναι κακό ο Λοϊζου να έχει κατά νου την καριέρα στο εξωτερικό. Αυτό είναι φυσιολογικό και δικαιολογημένο, όμως δεν τον πήραν και τα χρόνια. Είναι μόλις 19 χρονών, είναι προικισμένος με σπάνιο ποδοσφαιρικό ταλέντο, και η ευκαιρία του είναι θέμα χρόνου να έρθει.

Αυτό που είναι απαραίτητο να γίνει τώρα είναι να κάτσουν στο τραπέζι της συζήτησης οι δύο πλευρές και να τα βρουν. Διότι όσο υπάρχει διαφορά ζημιώνει τόσο ο Λοϊζος, ο οποίος θυμίζουμε έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια, αλλά και η ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί μία τέτοια διαφορά με ένα από τα πιο βασικά κομμάτια της ομάδας.

Σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις θα παίξει πάντως και ο Λένον με την άποψη του να έχει βαρύνουσα σημασία ενώ αναμένεται ότι θα κάνει και αυτός κάποιους χειρισμούς για να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Και ότι κι αν συμβαίνει θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι κανένας δεν είναι πάνω από την ομάδα. Και όλοι θα πρέπει στο τέλος της ημέρας να σκεφτούν και τον κόσμο ο οποίος γίνεται παρατηρητής σε κάτι που τον στεναχωρεί αλλά και τον εκνευρίζει.