Home TOP NEWS Περιμένει ακόμη περισσότερα ο Λένον

Περιμένει ακόμη περισσότερα ο Λένον

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ετοιμάζεται για να δώσει αύριο το πέμπτο της φιλικό παιχνίδι σε αυτή την περιόδο προετοιμασίας της, το οποίο θα γίνει στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ Αθηνών στις 20:00 (Primetel / OmonoiaNews).


Το σύνολο του Νιλ Λένον στα μέχρι τώρα φιλικά που έδωσε με Χάποελ Χαϊφα, ΠΑΣ Γιάννινα, Χάποελ Ιερουσαλήμ και Ανόρθωση μέτρησε μια ήττα και τρεις διαδοχικές νίκες στα φιλικά παιχνίδια που έγιναν στην Πολωνία όπου πραγματοποιήσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Αρκετά σημαντικό είναι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ στα φιλικά που έδωσε μέχρι στιγμής έβγαλε κάποια καλά στοιχεία εντός των τεσσάρων, ενώ σημαντικό είναι ότι στα τέσσερα παιχνίδια δέχθηκε μόνο 2 γκολ κρατώντας απαραβίαστη την εστία της σε δύο παιχνίδια, κάτι που δείχνει την μεσοαμυντική της σταθερότητα.

Ο Βορειοϊρλανδός κόουτς λοιιπόν αναμένει στο αυριανό δυνατό φιλικό τεστ με την ΑΕΚ Αθηνών ακόμη περισσότερα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές και να δει να βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο αυτά που τους μετέφερε στις προπονήσεις που έγιναν το προηγούμενο διάστημα.

Σίγουρα το φιλικό με τον σύλλογο της Ελλάδας είναι το πιο δυνατό μέχρι στιγμής και ο πρποπονητής μας θα έχει μια μεγάλη ευκαιρία να δοκιμάσει πράγματα και να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα μια βδομάδα πριν το ματς με τον Απόλλωνα και 13 μέρες πριν το ματς της Ευρώπης.