Home TOP NEWS Πιθανή ενδεκάδα για το σημερινό φιλικό

Πιθανή ενδεκάδα για το σημερινό φιλικό

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετράει αντίστροφα για τις επίσημες αναμετρήσεις της σε Κύπρο με τον Απόλλωνα για το Σούπερ Καπ και στην Ευρώπη με την Γάνδη για τα Play-off του Europa League, με το σύνολο του Νιλ Λένον να προετοιμάζεται πυρετωδώς για τα προαναφερθέντα παιχνίδια.


Σήμερα μερικοί από τους ποδοσφαιριστές μας θα έχουν άλλη μια ευκαιρία να προσθέσουν πολύτιμα λεπτά στα πόδια τους και λέμε μερικοί, καθώς η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει κι αύριο φιλικό παιχνίδι με τον Νιλ Λένον και τους συνεργάτες του να αναμένεται ότι δεν θα χρησιμοποιήσουν όλους τους ποδοσφαιριστές τους κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Βορειοϊλανδός τεχνικός αναμένουμε ότι στο σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΚ Αθηνών, το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί κάλλιστα και ως πρόβα τζενεράλε θα δώσει χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές που ίσως να τους χρησιμοποιήσει στα επίσημα παιχνίδια με Απόλλωνα και Γάνδη.

Όσον αφορά την πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Λένον στο σημερινό φιλικό, αναμένενεται ότι θα είναι πάνω κάτω η ίδια με αυτή που είδαμε στο τελευταίο φιλικό με την Ανόρθωση στο οποίο χρησιμοποιήσε τους Φαμπιάνο, Μάθιους, Μίλετιτς, Λανγκ, Λέτσιακς, Ντίσκερουντ, Μπασιρού, Λοΐζου, Μπάρκερ, Μπρούνο και Κακουλλή.

Είναι το πέμπτο φιλικό για την ομάδα μας και το δεύτερο κατά σειρά δυνατό φιλικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ, προηγήθηκε αυτό με την Ανόρθωση στην Πολωνία και σίγουρα ο προπονητής μας θα το χρησιμοποιήσει όχι μόνο για να τσεκάρουν την ετοιμότητα της ομάδας τους, αλλά και για να σχεδιάσουν το πλάνο τακτικής για τα επίσημα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.