Home TOP NEWS Πιθανοί αντίπαλοι: Επιθυμητές και μή επιθυμητές

Πιθανοί αντίπαλοι: Επιθυμητές και μή επιθυμητές


Με μία πρώτη ματιά στις πιθανές αντιπάλους μας στο Γιουρόπα Λιγκ, μπορούμε να μιλήσουμε για επιθυμητές και μη επιθυμητές αντιπάλους.

Ουσιαστικά είναι μία κατηγορία δύο ομάδων με τις οποίες καλό είναι να μην κληρωθούμε. H Κυπελλούχος Βελγίου Γκεντ και η κυπελλούχος Τουρκίας Σίβασπορ αποτελούν τις μη επιθυμητές ομάδες. Αμφότερες προέρχονται από πρωταθλήματα πολύ πιο δυνατά από το Κυπριακό, έχουν μεγάλη χρηματιστηριακή αξία και σίγουρα αν κάποια από τις δυο είναι η αντίπαλος μας θα έχει τον πρώτο λόγο.

Οι ομάδες με τις οποίες να έχουμε ενδεχομένως καλύτερες πιθανότητες για πρόκριση είναι η Ντνίπρο Ουκρανίας, η οποία δεν είναι όπως είναι λογικό σε καλή κατάσταση αγωνιστικά. Η Σίλκεμποργκ είναι ομάδα που πρόσφατα ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία και πέρυσι κατέκτησε το κύπελλο.

Δεν θα είναι άσχημο το ποσοστό των πιθανοτήτων μας για πρόκριση αν βρούμε στο δρόμο μας την Χαρτς από τη Σκωτία. Δυνατή ομάδα χωρίς όμως ιδιαίτερη ποιότητα.

Κόντρα στην Αούστρια Βιέννης θα έχουμε επίσης καλές πιθανότητες. Είναι καλή ομάδα, τερμάτισε τρίτη πέρυσι στην Αυστρία όμως μπορούμε να την κοντράρουμε.