Home TOP NEWS Post Game: Μεγάλο αποτέλεσμα, φυσιολογική η ευφορία… όμως τίποτα δεν τελείωσε

Post Game: Μεγάλο αποτέλεσμα, φυσιολογική η ευφορία… όμως τίποτα δεν τελείωσε


Ξύπνημα για όλους μας σήμερα σε κλίμα ευφορίας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μας έβγαλε ασπροπρόσωπους στη Γάνδη, μας έκανε περήφανους με την τεράστια επιτυχία της ενώ έκανε και σημαντικό βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτό που έγινε χθες βράδυ ούτε και οι πιο αισιόδοξοι δεν το περίμεναν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ φόρεσε τα καλά της, μπήκε στο γήπεδο και έκατσε μπροστά, φάτσα στην Γκεντ. Η τακτική που ακολούθησε ήταν η κατάλληλη για να μπορέσει αφενώς να περιορίσει επιθετικά την αντίπαλο της και αφετέρου να καταφέρει να γίνει αισθητή στην αντίπαλη άμυνα.

Το ξεκίνημα μας ήταν εξαιρετικό. Δείχναμε πολύ πιο απειλητικοί στο γήπεδο παρά την εδαφική υπεροχή των Βέλγων. Και αυτό εφαρμόστηκε σε ολόκλληρο το παιχνίδι. Απόλυτα διαβασμένος ο Λένον, γέμισε τον κεντρικό διάδρομο και κτύπησε με τους γρήγορους ποδοσφαιριστές του μπροστά. Τα υπέροχα γκολ των Χάμπου και Μπάρκερ έδωσαν τη μεγάλη νίκη.

Ατομικά δεν υστέρησε κανείς. Στο τέλος σίγουρα μένουν οι εκπληκτικές αποκρούσεις του Φαμπιάνο ο οποίος σαφώς συγκαταλέγεται στους κορυφαίους του παιχνιδιού. Πολύ μεγάλη εμφάνιση έκανε ο Χάμπος ο οποίος την εξαργύρωσε με γκολ. Ο Μπασιρού κατάπιε αμέτρητα χιλιόμετρα ενώ και ο Μιξ, αν και δεν ξεκίνησε καλά η συνολική του παρουσία κρίνεται θετική.

Μεγάλη εμφάνιση έκαναν και οι τρεις στην άμυνα. Μίλετιτς, Γιούστε και Νικόλας συνέθεσαν μία τριάδα σταθερότατη. Ο Παναγιώτου έκανε ίσως την κορυφαία του εμφάνιση μέχρι σήμερα. Ο Γιούστε έδειξε ξεκάθαρα πως είναι παίκτης εντεκάδας ενώ ο Μίλετιτς έδειξε πως αποτελεί μία σταθερή αξία και αξιόπιστη επιλογή.

Πολλή δουλειά έγινε μπροστά από Μπρούνο και Κακουλλή ανάμεσα στα θηρία της Γκεντ. Πολύ τρέξιμο, κάμποσο ξύλο και μονομαχίες, έδωσαν αμφότεροι ώθηση αλλά και ανάσες στην ομάδα όποτε χρειάστηκε.

Οι διαφοροποιήσεις του Λένον στο δεύτερο ημίχρονο απέδωσαν. Μάλιστα ο Μπάρκερ σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ για να δώσει την καθαρή νίκη στην ΟΜΟΝΟΙΑ και έκανε Ευρωπαϊκό ντεμπούτο με την ομάδα ιδανικό.

Ο Λένον έκανε άψογη διαχείρηση ενός αγώνα με υψηλές απαιτήσεις και δικαιώθηκε απόλυτα για τις επιλογές του.

Το προβαδισμα μας είναι εκεί και περιμένουμε σε 6 βράδια τον επαναληπτικό. Ασφαλώς και τίποτα δεν έχει τελειώσει όμως είμαστε πλέον πιο κοντά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.