Home TOP NEWS Πρόβα τζενεράλε για Ευρώπη με… φόντο ένα τίτλο!

Πρόβα τζενεράλε για Ευρώπη με… φόντο ένα τίτλο!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πανέτοιμη για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της για τη φετινή σεζόν. Το σύνολο του Νιλ Λένον θα τα πει απόψε στις 20:30 με τον Απόλλωνα στην «ΑΕΚ Αρένα» για το θεσμό του Σούπερ Καπ.


Στο σημερινό παιχνίδι η ομάδα μας καλείται να παρουσιάσει ένα βελτιωμένο πρόσωπο, σε σχέση με αυτό που είδαμε στο τελευταίο φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ Αθηνών, αλλά και γενικότερα και με την καθοδήγηση του Γκάρι Πάρκερ και του Μάριου Νικολάου (είναι τιμωρημένος ο Νιλ Λένον και δεν θα βρίσκεται στον πάγκο) να μπορέσει να φτάσει στη νίκη και παράλληλα στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς.

Το σύνολο του Νιλ Λένον θα πρέπει στον αποψινό αγώνα κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο όπως απόδειξε ότι είναι ο Απόλλωνας, να είναι συγκεντωμένο, πεθαρχημένο και να αποφύγει τα λάθη σε όλες τις γραμμές του γηπέδου, έτσι ώστε να μπορέσει να κάνει το δικό του παιχνίδι και να φτάσει στο ζητούμενο που είναι η νίκη.

Θα είναι ένα μεγάλο στοίχημα για την ΟΜΟΝΟΙΑ και συγκεκριμένα για τους ποδοσφαιριστές το σημερινό ματς, καθώς θα είναι και μια πρόβα τζενεράλε λίγες μέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση με την Γάνδη και σίγουρα θα θέλουν να δείξουν σε όλους ότι είναι έτοιμοι για τον αγώνα του Βελγίου και παράλληλα μια ενδεχόμενη επιτυχία θα ανέβασει και την ψυχολογία τους στα ύψη.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι βρίσκονται 22 ποδοσφαιριστές ανάμεσα σε αυτούς και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ο Ρόμαν Μπεζούς.