Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρόβλεψη εντεκάδας με Ακρίτα

Πρόβλεψη εντεκάδας με Ακρίτα


Δεν είναι καθόλου εύκολο να μπει κάποιος στο μυαλό του Νιλ Λένον, σε ότι αφορά στις επιλογές που προτίθεται να μας παρουσιάσει απόψε στην αρχική εντεκάδα.

Η μοναδική αλλαγή η οποία είναι δεδομένο πως θα γίνει είναι αυτή του Φαμπιάνο ο οποίος είναι τραυματίας.

Από κει και πέρα θα κάνουμε την πρόβλεψη μας με επιφυλάξεις θεωρώντας αρχικά πως η ομάδα θα μπει στο γήπεδο με διαφορετικό σχηματισμό.

Ο Λένον πιθανολογούμε πως θα επαναφέρει την τετράδα στην άμυνα και ο ένας εκ των δύο κεντρικών αμυντικών θα είναι ο Λανγκ ο οποίος δεν έπαιξε κόντρα στην Γκεντ. Παρτενέρ του θα είναι ο Μίλετιτς.

Στα άκρα της αμυντικής γραμμής θα παίξουν οι Λέτσιακς και Μάθιους.

Περιμένουμε να δούμε βασικό τον Μπασιρού με τον Χάμπο να είναι δίπλα του ενώ για πρώτη στο αρχικό σχήμα θα είναι ο Μπέζους.

Από κει και πέρα οι ακραίοι μεσοεπιθετικοί που θα επιλεγούν θα είναι οι Μπρούνο και Μπάρκερ ενώ στην κορυφή της επιθεσής πιθανόν να επιλεγεί ο Μάταβς.

Επαναλαμβάνουμε πως η πρόβλεψη στο σημερινό παιχνίδι είναι άκρως παρακινδυνευμένη και πολλοί είναι αυτοί που διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

Γιούστε, Παναγιώτου, Ψάλτης, Μιξ, Παπουλής, Κακουλλής είναι σίγουρα επιλογές εντεκάδας. Στην αποστολή είναι και ο Κασάμα ο οποίος είναι στην παρούσα φάση σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας.