Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ “Θα ήταν μια καλή περίπτωση ο Λένον για την Μάδεργουελ”

“Θα ήταν μια καλή περίπτωση ο Λένον για την Μάδεργουελ”

Ο σύλλογος της Σκωτίας, η Μάδεργουελ είναι σε αναζήτηση προπονητή μετά την απόλυση του Γκράχαμ Αλεξάντερ εξαιτίας του αποκλεισμού της από το Europa Conference League από την Σλίγκο Ρόβερς.


Ο παλαίμαχος αμυντικός της Μάδεργουελ και νυν αναλυτής ποδοσφαίρου, Στίβεν Κρέιγκαν σε τοποθετήσεις του στο ραδιοφώνο “Go Radio” προτείνει στους ιδιοκτήτες του Σκωτσέζικου συλλόγου να προσλάβουν τον προπονητή της ομάδας μας, Νιλ Λένον.

Διαβάστε αυτό

“Θα ήταν ένα μεγάλο πραξικόπημα για την Μάδεργουελ να πάρει τον Νιλ Λένον. Φαντάζομαι ότι αν στην Μάδεργουελ πίστευαν ότι είχαν την ευκαιρία να πάρουν τον Νιλ Λένον, θα το έκαναν. Δεν έχω καμία αμφιβολία. Δεν ξέρουμε τίποτα, είναι μόνο τα ονόματα που εμφανίζονται στη συζήτηση. Αν κάνετε την ερώτηση “θα ήταν ο Νιλ Λένον μια καλή περίπτωση για τη Μάδεργουελ;” Η απάντηση είναι “Απολύτως”. Δεν ξέρω την οικογενειακή του κατάσταση, αν είναι μαζί του. Δεν θα εκπλαγώ υπερβολικά αν ο Νιλ θέλει τη δουλειά, αλλά δεν έχω ιδέα αν θέλει η όχι», είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο «Go Radio”.

Να σημειώσουμε ότι, ο προπονητής μας διατηρεί συμβόλαιο με την ομάδα μας ως το καλοκαίρι του 2024 και σίγουρα όποια ομάδα τον προσεγγίσει θα πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη για να τον σηκώσει από τον πράσινο πάγκο.

Είμαστε βέβαιοι ότι τα δημοσιεύματα περνάνε μπροστά από τα μάτια του Βορειοϊρλανδού τεχνικού, ωστόσο το μόνο που σκέφτεται την δεδομένη στιγμή είναι μόνο το παιχνίδι για το Σούπερ Καπ, αλλά και τις διπλές αναμετρήσεις με την Γάνδη για τα Play-off του Europa League.