Home TOP NEWS Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Απόλλωνα

Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Απόλλωνα

Οι ποδοσφαιριστές μας συνεχίζουν εντατικά την προετοιμασία τους ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της χρονιάς που θα είναι κόντρα στον Απόλλωνα για το Σούπερ Καπ.


Η ομάδα μας θα κληθεί να παρουσιαστεί την Παρασκευή (12/8 | 20:30) έτοιμη, έτσι ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει κόντρα στον πιο έτοιμο Απόλλωνα (έπαιξε δύο επίσημα παιχνίδια) τη νίκη η οποία αν έρθεί θα χαρίσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στην ομάδα μας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Νιλ Λένον πέραν από τον Κούσουλο που κάνει αγώνα δρόμου για την επιστροφή του στα γήπεδα δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα, έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στο χθεσινό φωτορεπορτάζ από την προπόνηση της ομάδας μας είδαμε και το νέο μας απόκτημα, Ρόμαν Μπέζους, να προπονείται με όλη την ομάδα και αν κριθεί από την τεχνική ηγεσία έτοιμος δεν αποκλείεται να τον δούμε και στην αποστολή του αγώνα.

Τέλος να αναφέρουμε ότι, ο Λένον βρέθηκε χθες βράδυ στο ΓΣΠ και είδε από κοντά τον Απόλλωνα κρατώντας αρκετές σημειώσεις τις οποίες θα μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές του στις προπονήσεις που απομένουν πριν τον αγώνα.