Home TOP NEWS Τα μάτια σε “ΑΕΚ Αρένα” και στην Versluys Arena

Τα μάτια σε “ΑΕΚ Αρένα” και στην Versluys Arena

Η ομάδα μας απόψε (20:30) αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της για την φετινή σεζόν και θα διεκδικήσει μέσα από αυτό τη νίκη και τον πρώτο τίτλος της χρονιάς.


Μια ώρα και κάτι (21:45) μετά που θα ξεκινήσει η αναμέτρηση στο “ΑΕΚ Αρένα” θα έχουμε σέντρα και στο Versluys Arena, Ostend, όπου εκεί η αντίπαλος μας στα play-off του Europa League, Γάνδη θα αντιμετωπίσει την  Οστάνδη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Βελγικού πρωταθλήματος.

Εννοείται ότι, η προσοχή και τα μάτια όλων θα είναι στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, ωστόσο είμαστε βέβαιοι ότι κάποιοι από τους ανθρώπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα έχουν την προσοχή τους στραμμένη στο Βέλγιο για να “σκανάρουν” για ακόμη μια φορά τον Βελγικό σύλλογο.

Το τεχνικό τιμ θέλει να συλλέξει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί για την αντίπαλο μας στα Play-off του Europa League, έτσι ώστε να έχει μια πολύ καλή βάση και μέσα από την προετοιμασία που θα αρχίσει μετά το ματς του Σούπερ Καπ να προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές κατάλληλα για την πρώτη αναμέτρηση στο Βέλγιο.

Το γράψαμε ξανά και ξανά ο Νιλ Λένον και οι συνεργάτες του δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη, άλλωστε ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός την περασμένη Κυριακή βρέθηκε στην Ghelamco Arena και παρακολούθησε δια ζώσης την προσπάθεια της Γάνδης με την Βέστερλο.

Να σημειώσουμε ότι την αναμέτρηση της Γάνδης θα μπορεί κάποιος να την παρακολουθήσει μέσα από το Cablenet Sports 2 HD και στην Ελλάδα από το NovaSports 2 / HD