Home TOP NEWS Τα μάτια στο Βέλγιο σήμερα

Τα μάτια στο Βέλγιο σήμερα

Μπορεί να προέχει το ματς με τον Απόλλωνα για το Σούπερ Καπ το οποίο είναι ορισμένο για τις 12/8, ωστόσο οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και κυρίως ο Νιλ Λένον σήμερα θα έχει στραμμένη την προσοχή του στο παιχνίδι της Γάνδης, με τον Βορειοϊρλανδό να είναι στο Βέλγιο για να παρακολουθήσει δια ζώσης το παιχνίδι της.


Η αντίπαλος μας στα Play – off του Europa League έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις το απόγευμα (17:00), με τα “βουβάλια” να φιλοξενούν στην Ghelamco Arena την Βέστερλο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βελγίου.

Για την Γάνδη το σημερινό θα είναι το τρίτο της παιχνίδι στο πρωτάθλημα στο οποίο θα ψάξει και την πρώτη της νίκη, καθώς στα προηγούμενα δύο παιχνίδια της με Σεντ Τρούιντεν και Σταντάρτ Λιέγης μέτρησε ισάριθμες ισοπαλίες, ενώ πριν από αυτά τα ματς προηγήθηκε ο αγώνας Σούπερ Καπ στον οποίο ηττήθηκε από την Κλαμπ Μπριζ.

Σήμερα θα είναι μια καλή ευκαιρία για τον Λένον και τους συνεργάτες του να κάνουν μια πρώτη ανάγνωση της αντιπάλου μας, να συλλέξουν κάποιες χρήσιμες πληροφορίες, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι μετά τον αγώνα του Σούπερ Καπ να αρχίσουν να μεταφέρουν στους ποδοσφαιριστές τους τα αδυνατά και τα δυνατά σημεία των Βέλγων.

Να σημειώσουμε ότι, η Γάνδη πριν το παιχνίδι με την ομάδα μας θα δώσει άλλο ένα ματς κόντρα στην Οστένδη στις 12/8 και είναι σίγουρο ότι οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα παρακολουθήσουν και τον συγκεγκριμένο αγώνα έτσι ώστε να έχουν καλύτερη εικόνα της Γάνδης.