Home TOP NEWS Θα είναι καμίνι το ΓΣΠ την Πέμπτη

Θα είναι καμίνι το ΓΣΠ την Πέμπτη


Την ερχόμενη Πέμπτη θα έχουν περάσει τρεις μήνες ακριβώς (25/5 – 25/8) που το ΓΣΠ άνοιξε για τελευταία φορά τις πύλες του για να υποδεχθεί τον Πράσινο ΛΑΟ σε επίσημο  παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η σπουδαία εμφάνιση και το μεγάλο αποτέλεσμα που έπιασε η ομάδα μας στο Βέλγιο κόντρα στην Γάνδη την περασμένη Πέμπτη, έχουν φέρει χαρά και ικανοποιήση στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο οποίος στο ματς με τους Βέλγους αναμένεται να δώσει μαζικά το παρών του στο γήπεδο της πρωτεύουσας.

Η παρουσία του 12ου παικτή θα είναι άκρως σημαντική στο παιχνίδι, καθώς με την στήριξη του, τον παλμό του και την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει θα μπορέσει κι αυτός να να σπρώξει τους ποδοσφαιριστές του Νιλ Λένον να ολοκληρώσουν την δουλειά που άρχισαν στην Ghelamco Arena.

Πέραν λοιπόν των 15.000 φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναμένεται να βρεθούν στις κερκίδες του ΓΣΠ με την προπώληση να συνεχίζεται κανονικά τόσο από τις Green Boutique όσο κι από το διαδίκτυο.

Πάντως περιμένουμε να ζήσουμε εικόνες και στιγμές του τελικού με τον Εθνικό Άχνας όπου η Βόρεια, Ανατολική, Νότια και κομμάτι της Δυτικής ντύθηκαν στα πράσινα και έκαναν το γήπεδο “καμίνι”