Home TOP NEWS Θα κρίνει ο Λένον για Μπεζούς

Θα κρίνει ο Λένον για Μπεζούς

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, ο Ρόμαν Μπεζούς, ξεκίνησε ήδη την δουλειά στο “Ηλίας Πούλλος” μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.


Ο Ουκρανός μεσοεπιθετικός αν και έκανε μόνο ατομικές προπονήσεις πριν έρθει στην ΟΜΟΝΟΙΑ, εντούτοις το επίπεδο της φυσικής του κατάστασης βρίσκεται σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο κάτι φυσικά που χαροποιεί ιδιαίτερα την τεχνική ηγεσία.

Πάντως ο Μπεζούς τις τελευταίες μέρες προπονείται κανονικά και ακολουθεί το πρόγραμμα που ακολουθούν και οι υπόλοιποι συμποδοσφαιριστές του και ίσως αυτό να επιτρέψει στο Νιλ Λένον να τον συμπεριλάβει στην αποστολή του αυριανού αγώνα με τον Απόλλωνα για το Σούπερ Καπ.

Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θέλει να δει τον Ουκρανό να αγωνίζεται κι αν μπει στην αποστολή δεν αποκλείεται ο Βορειοϊρλανδός κόουτς να του δώσει και κάποιο χρόνο συμμετοχής και να τον δούμε να κάνει ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα, ερχόμενος φυσικά από τον πάγκο.

Ο Μπεζούς ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ κουβαλώντας στην πλάτη του ένα πλούσιο βιογραφικό, έχοντας παραστάσεις σε πρωταθλήματα της Ευρώπης και σε Ευρωπαϊκά κύπελλα και σίγουρα οι φίλοι της ομάδας μας περιμένουν πολλά απ’ αυτόν.