Home TOP NEWS Το απέδειξε στο γήπεδο

Το απέδειξε στο γήπεδο


Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια. Είναι ακόμα νωρίς. Αλλά αυτή η ομάδα έδειξε στο γήπεδο απόψε τι μπορεί να κάνει. Ακόμα δεν είναι πλήρης. Το ξέρουμε και εμείς και όλοι οι ΟΜΟΝΟΙΑτες. Το ξέρει και η διοίκηση και το τεχνικό τιμ. Το δήλωσε και συνεχίζει να το δηλώνει.

Αλλά παρά τις μεγάλες αμφιβολίες όλων μας το τελευταίο διάστημα, αυτή η ομάδα, αυτή η φανέλα, το τριφύλλι, όπως θέλετε πείτε το, απόψε μέσα στη Γάνδη απέδειξε οτι μπορεί να πετύχει μεγάλους στόχους!

Είχε στρατηγική, είχε πάθος, είχε δημιουργία, έβγαλε άμυνες και είχε φυσικά έναν κέρβερο Φαμπιάνο που ήταν δίπλα της όταν τον χρειάστηκε.

Ο Λένον απόψε κέρδισε πόντους, κέρδισε παίκτες και κέρδισε φίλους. Διότι απόψε ο προπονητής μας έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και βοήθησε την ομάδα ακριβώς στα χρονικά σημεία που τον χρειαζόνταν με ενέσεις δύναμης, αντοχής και φρέσκα πόδια.

Τίποτε δεν τέλειωσε ακόμα και έχουμε δρόμο μέχρι τους ομίλους του Europa League, όμως απόψε χαμογελάμε. Και χαμογελάμε γιατί αυτή η ομάδα με μερικές ποιοτικές προσθήκες μπορεί και φέτος να μας βγάλει στους δρόμους.