Home TOP NEWS Το πλούσιο βιογραφικό του ανεβάζει και τις προσδοκίες

Το πλούσιο βιογραφικό του ανεβάζει και τις προσδοκίες

Η ΟΜΟΝΟΙΑ το Σάββατο ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρόμαν Μπέζους, έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή με πλούσιες παραστάσεις στα Ευρωπαϊκά γήπεδα, ο οποίος αγωνίστηκε και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.


Είναι μια από τις θέσεις στην οποία η ομάδα μας “πονούσε” και όλοι ευελπιστούν ότι με την απόκτηση του Ουκρανού μεσοεπιθετικού, ο οποίος έχει εξαιρετικό βιογραφικό θα μπορέσει να βρει τον μαέστρο της που έψαχνε.

Ο Μπέζους έρχεται από το Βέλγιο και την ομάδα της Γάνδης (αντίπαλος μας στα Play-off) με την οποία μέτρησε 118 συμμετοχές σε 3.5 χρόνια, έχοντας κατακτήσει ένα κύπελλο. Παράλληλα πανηγύρισε πρωτάθλημα Ουκρανίας με την Ντινάμο Κιέβου και άλλα τρία κύπελλα Ουκρανίας (2 με την Ντινάμο και ένα με την Βόρσκλα).

Επίσης ο Μπέζους είχε συμμετοχές στην Ευρώπη αγωνιζόμενος και σε ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ενώ την σεζόν 14/15 αγωνίστηκε στον τελικό του Europa League με τα χρώματα της Ντίπρο.

Σε γενικές γραμμές ο Μπέζους έρχεται με τις καλύτερες συστάσεις και με μπόλικες προσδοκίες στην ομάδα μας με την μεταγραφή του να φέρνει ξανά χαμόγελα και αισιοδοξία στους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Φυσικά άπαντες θα περιμένουν να δουν τον ποδοσφαιριστή σε δράση και να τον κρίνουν στο γήπεδο όπου αυτό θα είναι ο καθρέφτης για την απόδοση του και το τι μπορεί να προσφερεί.