Home TOP NEWS Αντλεί μπόλικη δύναμη με την στήριξη…

Αντλεί μπόλικη δύναμη με την στήριξη…

Η μεγάλη στιγμή που περίμεναν οι φίλοι της ομάδας και πολύ περισσότερο ο Γιάννης Κούσουλος ήρθε το περασμένο Σαββάτο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.


O Διεθνής ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, μετά από ένα χρόνο αποχής από τα γήπεδα,  επέστρεψε ξανά στην αγωνιστική δράση, με τον Νιλ Λένον να τον χρησιμοποιεί στα τελικά στάδια του ντέρμπι, κάτι που έφερε τα χαμογέλα στις τάξεις των οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Λίγο πριν την είσοδο του στο τερέν του ΓΣΠ ο Γιάννης Κούσουλος γνώρισε για ακόμη μια φορά την αποθέωση από τον Πράσινο ΛΑΟ, παρόμοιο σκηνικό έγινε και στη εκδήλωση “Ημέρα ΟΜΟΝΟΙΑΣ” στις 4 Ιουλίου.

Όποτε δόθηκε η ευκαιρία λοιπόν στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να αποθεώσει τον κάπτεν της ομάδας μας το έκανε και με το παραπάνω και σίγουρα με τέτοια στήριξη που δέχεται ο Κούσουλος, αντλεί μεγάλη δύναμη και αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας.

Πλέον απ’ εδώ και πέρα ο Νιλ Λένον και οι συνεργάτες του καλούνται να διαχειριστούν προσεχτικά τον Κούσουλο έτσι ώστε σιγά – σιγά μέσα από τα αγωνιστικά λεπτά που θα του δίνουν να βρει ξανά τον ρυθμό του.

Ευχή όλων ο Κούσουλος να παραμείνει υγιείς, να βρει τα πατήματα του και σύντομα να τον δούμε να παίρνει και φανέλα βασικού. Είναι γεγονός ότι, είναι ποδοσφαιριστής που έλειψε πολύ απ’όλους η παρουσία του στους αγωνιστικούς χώρους.