Home TOP NEWS Αυτοί έμειναν πίσω και δούλεψαν ενόψει Δόξας

Αυτοί έμειναν πίσω και δούλεψαν ενόψει Δόξας


Δεκατέσσερις ποδοσφαιριστές απουσίασαν τις προηγούμενες μέρες από το Γέρι. Έμειναν όμως πίσω και ποδοσφαιριστές οι οποίοι δούλεψαν για να ανεβάσουν το επίπεδο ετοιμότητας τους, όπως οι Ζαχαρίου και Μπέζους, αλλά και αυτοί που χρειάστηκαν κάποιες μέρες για να ξεπεράσουν κάποια προβλήματα τραυματισμών, όπως οι Κασάμα και Φαμπιάνα. Για αυτούς το διάστημα που προηγήθηκε ήταν χρήσιμο.

Μίλετιτς, Μάθιους και Λέτσιακς αναμένεται να παρουσιαστούν ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια. Ο Κίτσος απουσίασε ενώ ο Ψάλτης ήταν στο «Πούλλος» και δουλεύει περιμένοντας ξανά την ευκαιρία του.

Σε ότι αφορά στους κεντρώους, ο Κασάμα είναι ξανά έτοιμος και διεκδικεί με αξιώσεις θέση στην εντεκάδα το Σάββατο. Έμεινε πίσω και ο Μιξ ο οποίος επίσης αποτελεί επιλογή για το αρχικό σχήμα κόντρα στη Δόξα.

Σε ότι αφορά στους ακραίου μεσοεπιθετικούς οι Μπρούνο, Μπάρκερ αλλά και ο Ζαχαρίου είχαν ανάγκη αυτή τη διακοπή. Ο Βραζιλιάνος κυρίως για να πάρει ανάσες, οι άλλοι δύο ωστόσο για να δουλέψουν πάνω στη φυσική τους κατάσταση.

Από τον Μπέζους ο Λένον περιμένει πολλά. Ακόμα δεν σταθεροποίησε την απόδοση του, θα γίνει όμως κι αυτό και κερδισμένη θα είναι σίγουρα η ομάδα. Δούλεψε μέσα στο προηγούμενο δεκαήμερο και τον περιμένουμε άμεσα πολύ καλύτερο.

Από τους επιθετικούς μας ο Χούπερ ήταν αυτός ο οποίος έμεινε  στο Γέρι αυτές τις μέρες, αφου Ανσαριφάρντ και Κακουλλής απουσίαζαν. Έκανε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος το ντεμπούτο του, ανεβαίνει σιγά σιγά και αναμένουμε να τον δούμε ξανά να αγωνίζεται στη περιστερώνα.