Home TOP NEWS Δεν είναι μόνο η αποκατάσταση αλλά και το ανέβασμα στην απόδοση του

Δεν είναι μόνο η αποκατάσταση αλλά και το ανέβασμα στην απόδοση του


Δεν έχουμε δει ακόμη τον Μορέτο Κασάμα να βγάζει τα πλούσια προσόντα του στο γήπεδο. Στο παιχνίδι με τη Σέριφ δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί και να δώσει στην ομάδα, στους αγώνες με Ακρίτα (όσο πρόλαβε να αγωνιστεί αφού δέχθηκε κόκκινη) και Απόλλωνα φάνηκε η ανετοιμότητα του ενώ στο ματς με τη Σοσιεδάδ τραυματίστηκε.

Ερχόμενος στην ομάδα, ως η πιο ακριβή μεταγραφή και όντας ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε μία θέση στην οποία είναι κλειδί, ο Νιλ Λένον περιμένει από αυτόν πολλά. Κι εμείς το ίδιο.

Δεν ήταν σοβαρός ο μυικός τραυματισμός που αποκόμισε στο παιχνίδι στην Ισπανία και αναμένεται πως από το αμέσως επόμενο παιχνίδι θα είναι στη διάθεση του προπονητή του. Ωστόσο δεν είναι μόνο η αποκατάσταση του προβλήματος του, είναι και το ανέβασμα της απόδοσης του αυτό που θα προσδώσει διαφορετική δυναμική σε ολόκληρη την ομάδα.

Η ταχύτητα του, η εξαιρετική του τεχνική, η οξυδέρκεια του είναι στοιχεία τα οποία περιμένουμε να μας τα παρουσιάσει. Και αναμένουμε πως στο παιχνίδι με τη Δόξα θα είναι σε θέση να παίξει και να αρχίσει να δείχνει όλα αυτά που τον συνοδεύουν.