Home TOP NEWS Έφυγαν σχεδόν όλοι, όσοι πέρσι πυροδότησαν την Ευρωπαϊκή βόμβα μεγατόνων!

Έφυγαν σχεδόν όλοι, όσοι πέρσι πυροδότησαν την Ευρωπαϊκή βόμβα μεγατόνων!


Ύστερα από μία εκπληκτική πορεία στα προκριματικά του Τσάμπιονς, η Σέριφ κατάφερε πέρσι να εισέλθει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Και στην πρώτη αγωνιστική ταξίδεψε στη Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει τη μετέπειτα τροπαιούχο της διοργάνωσης.

Και άφησε το βράδυ της 28ης Σεπτεμβρίου του 2021, την ποδοσφαιρική Ευρώπη με ανοικτό το στόμα. Είχε επικρατήσει με 2-1 ύστερα από μία εκπληκτική εμφάνιση με κορυφαίους δύο Έλληνες. Τον τερματοφύλακα αθανασιάδη και τον πρώην δικό μας, Κολοβό.

Ωστόσο ένα χρόνο μετά, η φετινή ομάδα δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την περσινή. Αρχικά να αναφέρουμε ότι ο προπονητής που οδήγησε την Σέριφ στην ιστορική επιτυχία, ο Ουκρανός Γιούρι Βερνιντάμπ, δεν είναι στην ομάδα. Τη θέση του πήρε ο Βόσνιος Στίεπαν Τόμας.

Και από την εντεκάδα που έπαιξε τότε με τη Ρεάλ έφυγαν οι Aθανασιάδης, Αρμπολέδα, Κοστάντζα, Κριστιάνο, Θιλ, Τραορέ, Κολοβός, Καστανιέδα, Ντουλάντο και Γιασιμπόεφ.

Ο μοναδικός που είναι ακόμη στην Σέριφ είναι ο Έτμουντ Αντό.

Η εντεκάδα με Ρεάλ πέρσι:

Σε ότι αφορά στους παίκτες που ήταν στον πάγκο πέρσι στο Μπερναμπέου…

ο Τζουλιέν που αγωνίστηκε είναι ακόμη στη Σέριφ, ο Μπρούνο ο οποίος αγωνίστηκε είναι στην ΟΜΟΝΟΙΑ ενώ ο Νικόλοφ είναι σήμερα χωρίς ομάδα.

Οι αναπληρωματικοί:

Και μόλις 4 αναπληρωματικοί είναι σήμερα στη Σέριφ. Οι δύο τερματοφύλακες Σελέατνικ και Πατσένκο, οι οποίο μάλιστα δεν παίζουν αφού βασικός είναι ο νεοφερμένος Κοβάλ. Ο Ράντελγιτς και ο Γιανσανέ.

Οπότε απόψε βρίσκουμε μπροστά μας μία εντελώς διαφορετική ομάδα από εκείνη την εντυπωσιακή Σέριφ της περσινής περιόδου.