Home TOP NEWS Η ευεργετική διακοπή, οι επιστροφές και τα δεδομένα με Γιούστε

Η ευεργετική διακοπή, οι επιστροφές και τα δεδομένα με Γιούστε

Η διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνική ομάδων ήρθε στο κατάλληλο χρονικό σημείο, αφού κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές την εκμεταλλεύτηκαν για να πάρουν πολύτιμες ανάσες, άλλοι να επανέλθουν από τραυματισμό κι άλλοι για να ανεβάσουν τα επίπεδα ετοιμότητα τους.


Κάποια βασικά “γρανάζια” της ομάδας μας όπως οι Λέτσιακς, Μπρούνο Φελίπε, Μιξ Ντίσκερουντ, Μίλετιτς άρπαξαν την ευκαιρία από τα μαλλιά για να πάρουν σημαντικές ανάσες και να είναι έτοιμοι ένοψει της δύσκολης συνέχειας που περιμένει την ομάδα μας μέσα στο επόμενο διάστημα.

Οι Κασάμα και Φαμπιάνο που αντιμετώπιζαν αμφότεροι προβλήματα τραυματισμού εκμεταλλεύτηκαν την διακοπή και χωρίς την πίεση των αγωνιστικών υποχρεώσεων έτρεξαν για να τα ξεπεράσουν και πλέον μπορούν να υπολογίζονται από τον Νιλ Λένον για τον επόμενο αγώνα που θα είναι κόντρα στην Δόξα.

Χούπερ, Μπάρκερ, Μπεζούς άρπαξαν την ευκαιρία αυτή με την διακοπή του πρωταθλήματος, έτσι ώστε να ανεβάσουν ρυθμούς μέσα από τις προπονήσεις και να είναι πιο έτοιμοι ενόψει της συνέχειας, αφού σίγουρα με τόσα παιχνίδια που θα υπάρχουν στο πρόγραμμα θα χρειαστούν κι αυτοί.

Για την περίπτωση του Γιούστε, είναι συνεχώς δίπλα του το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας και σε συνεννόηση με την τεχνική ηγεσία, αναλόγως και το πώς αισθάνεται ο ποδοσφαιριστής, θα αποφασίσει εάν ο Ισπανός στόπερ θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.