Home TOP NEWS Ίδια συνταγή, ένας ο στόχος…

Ίδια συνταγή, ένας ο στόχος…


Η προετοιμασία για τον πρώτο αγώνα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ συνεχίζεται. Η ομάδα μας φιλοξενεί την ερχόμενη Πέμπτη την Σέριφ Τιρασπόλ στο ΓΣΠ και έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα της δώσει αμέσως αμέσως το πλεονέκτημα στον όμιλο έναντι της αντιπάλου της.

Ο Νιλ Λένον δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές του, ώστε να παρουσιάστει η ομάδα ακόμη καλύτερη σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες. Ήταν πολύ καλή η εμφάνιση με την ΑΕΚ, έγιναν όμως και κάποια λάθη τα οποία λίγο έλειψε να στοιχήσουν. Ο προπονητής μας θέλει να δει την ομάδα να παρουσιάζει τον ίδιο πολύ καλό ρυθμό στο παιχνίδι της και να περιορίζει εκείνα τα λάθη.

Απομένουν άλλες δύο προπονήσεις και μέσα από αυτές θα διαφανεί αν ο Φάμπι θα είναι διαθέσιμος. Ξανά στη διάθεση του προπονητή θα είναι οι Κασάμα και Παναιγώτου που απουσίασαν λόγω τιμωρίας στο πρωτάθλημα. Εκτός θα μείνει ο τραυματίας Κακουλλής.

Είναι δεδομένο πως ο Λένον θα παρατάξει την ομάδα με τον ίδιο σχηματισμό, 3-5-2, ωστόσο δεν αποκλείεται να κάποιες αλλαγές στα πρόσωπα της εντεκάδας. Στο κρίσιμο αυτό παιχνίδι θα είναι πολύ σημαντική η στήριξη του κόσμου την οποία θα έχει η ομάδα το βράδυ της Πέμπτης.