Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Κυνηγάμε το σκορ, πρέπει να ανεβάσουμε απόδοση

Ημίχρονο: Κυνηγάμε το σκορ, πρέπει να ανεβάσουμε απόδοση


Γεμάτοι ανασφάλεια στην άμυνα και  χωρίς να μπορούμε να κάνουμε παιχνίδι, να κυκλοφορήσουμε μπάλα, να φτάσουμε στην αντίπαλη περιοχή και να απειλήσουμε ιδιαίτερα την αντίπαλο μας, βλέπουμε ένα πρώτο 45λεπτο όχι όπως το περιμέναμε. Πριν καλά,  καλά αρχίσει το ματς στο ΓΣΠ βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Δεχθήκαμε ένα φθηνό γκολ με μπαλιά του αντίπαλου τερματοφύλακα στην επίθεση και αδράνεια της τριάδας πίσω. Και το 1-0 για τη Σέριφ είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στον χώρο του κέντρου δείχναμε άδειοι αφού ο Κασάμα αδυνατούσε να ακολουθήσει το ρυθμό ενώ έκανε και πολλά λάθη με τη μπάλα στα πόδια.

Μπρούνο και Μπάρερ δεν τροφοδοτήθηκαν, ο Λέτσιακς δεν βρήκε ρυθμό ενώ ελάχιστα μπήκε στη δημιουργία ο Μάθιους.

Απέναντι μας πάντως είναι μία ταχύτατη ομάδα, η οποία έδειχνε  αρχικά πιο επικίνδυνη στο γήπεδο από την ΟΜΟΝΟΙΑ όμως στα τελευταία στάδια του ημιχρόνου πατήσε κάπως περισσότερο την αντίπαλη περιοχή χωρίς να καταγράψουμε κάποια σημαντική ευκαιρία.

Να δούμε τι μπορεί να αλλάξει στο δεύτερο ημίχρονο κι ενώ κυνηγάμε το σκορ. Πιθανότατα θα γίνουν αλλαγές με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου από τον Λένον.

Α’ Ημίχρονο

Μόλις στο 1ο λεπτό ο τερματοφύλακας Κοβαλ έστειλε από την περιοχή του μπαλιά στην επίθεση, o Ακανμπί σφήνωσε ανάμεσα από τρεις και με την ταχύτητα του βγήκε μόνος απέναντι στον Φαμπιάνο, έκανε το τελείωμε με το γόνατο και σκόραρε.

Ο Ιγιάγι εκμεταλλεύτηκε λάθος του Κασάμα, μπήκε στην περιοχή μας, έκανε σουτ όμως δεν βρήκε στόχο.

Το πρώτο καλό σουτ έγινε από τον Μπάρκερ στο 15ο λεπτό, όταν πήρε μπάλα έξω από περιοχή ύστερα από πάσα του Μπρούνο. Και στην εκτέλεση του κόρνερ ο Μίλετιτς με κεφαλιά βρήκε το δοκάρι όμως σφυρίχτηκε προηγουμένως επιθετικό φάουλ .

Στο 17ο λεπτό έγινε σουτ έξω από την περιοχή μας, με δύναμη και η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

Στο 26ο λεπτό ένα σουτ έξω από την περιοχή μας, ο Φαμπιάνο απέκρουσε δύσκολα χαμηλά διώχνοντας σε κόρνερ.

Στο 34ο λεπτό ο Ατιεμουέν έκανε σουτ από απόσταση το οποίο ήταν άστοχο.

Φανήκαμε απειλητικοί στο 38’ όταν ο  Μπάρκερ μπήκε στην περιοχή, έκανε γύρισμα από πλάγια όμως κανείς δεν μπήκε στην πορεία της μπάλας.

Στο 39’ ο Μπρούνο έκανε αδύναμη κεφαλιά πάνω στον Κόβαλ.

Στο 40ο λεπτό ο Ιγιάγι έκανε σουτ το οποίο απέκρουσε ο Φαμπιάνο.