Home TOP NEWS Και τώρα πρέπει να βγάλει αντίδραση

Και τώρα πρέπει να βγάλει αντίδραση

Αλλιώς φανταζόμασταν το ξεκινήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στους ομίλους του Europa League κι αλλιώς κύλησαν τα πράγματα, με την ομάδα του Νιλ Λένον να δέχεται μια βαριά ήττα μέσα στο “σπίτι” της και μάλιστα χωρίς να καταφέρνει σε κανένα σημείο του αγώνα να δηλώσει παρούσα.


Στο “Ηλίας Πούλλος” καλούνται να ξεχάσουν όσο πιο γρήγορα την τριάρα από την Σέριφ και να επικεντρωθούν στο επόμενο παιχνίδι που δεν είναι άλλο από αυτό με τον Απόλλωνα την ερχόμενη Κυριακή για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι ποδοσφαιριστές μας καλούνται να σηκώσουν άμεσα κεφάλι και την Κυριακή(11/9 | 19:00) να βγάλουν αντίδραση και να παρουσιαστούν με εντελώς αλλαγμένη εικόνα σε σχέση με τα όσα είδαμε την Πέμπτη το βράδυ κόντρα στην Σέριφ, κόντρα στον περσινό πρωταθλητή.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στις διπλές αναμετρήσεις με την Γάνδη, αλλά και με την ΑΕΚ έδειξε ότι διαθέτει πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι της και θα πρέπει αυτά να τα βγάλει εντός των τεσσάρων γραμμών, έτσι ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις το “διπλό” στο Τσίρειο.

Πάντως η ομάδα μας μέχρι στιγμής όσες φορές προερχόταν από ήττα βλ. Σούπερ Καπ και Ακρίτα Χλώρακας, κατάφερε να βγάλει αντίδραση και πήρε σημαντικές νίκες με Γάνδη (δις) και με ΑΕΚ στο πρωτάθλημα κι αυτό θα κληθεί να πράξει και την ερχόμενη Κυριακή και με τον Απόλλωνα.