Home TOP NEWS Καθοριστικές μέρες για Γιούστε!

Καθοριστικές μέρες για Γιούστε!


Το πρόβλημα στον ώμο που αντιμετώπισε ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, κρατάει όλους στην ομάδα σε αναμονή. Ιατρική ομάδα και τεχνική ηγεσία αναμένουν να δουν πως θα ανταποκριθεί το σώμα του ποδοσφαιριστή στον τραυματισμό και ακολούθως θα παρθούν οι αποφάσεις.

Αν ο Γιούστε αποθεραπευτεί πλήρως τότε θα αρχίσει να μπαίνει ξανά στις επιλογές του Λένον και αυτό θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο αφού η παρουσία του στο κέντρο της άμυνας είναι εξαιρετικής σημασίας.

Αν όμως δεν υποχωρήσει το πρόβλημα τότε αναγκαστικά θα πρέπει να προχωρήσει ο Γιούστε σε πιο δραστική αντιμετώπιση του. Όπερ μεθερμηνευόμενον… νυστέρι! Κι αν είναι αυτό που θα ισχύσει τότε ο Λένον είναι αναγκασμένο να βρει άλλες λύσεις για να αναπληρώσει το κενό του, μέσα από την ομάδα.

Οι μέρες που διανύουμε είναι οι καθοριστικές. Σε πρώτη φάση θα αναμένουμε να δούμε αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Δόξα.

Θέλησαν στην ομάδα να δώσουν δύο εβδομάδες περιθώριο στον ποδοσφαιριστή για να δουν πως θα ανταποκριθεί, και αυτό το διάστημα έχει παρέλθει.