Home TOP NEWS Λέτσιακς: «Δύσκολος αγώνας… να φέρουμε τους τρεις βαθμούς»

Λέτσιακς: «Δύσκολος αγώνας… να φέρουμε τους τρεις βαθμούς»


Ο Γιαν Λέτσιακς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, για τον μεθαυριανό αγώνα απέναντι στη Δόξα. Αναφέρθηκε στην αναμέτρηση, στο νέο γήπεδο της προσφυγικής ομάδας, το βεβαρημένο πρόγραμμα εντός των επόμενων μηνών και το γεγονός ότι αποτελεί πλέον τον αρχηγό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.


Έχουμε έναν εκτός έδρας αγώνα με τη Δόξα το Σάββατο. Πώς περιμένεις να είναι;

«Θα είναι πολύ δύσκολο. Μετά τη νίκη μας και τη διακοπή για τις Εθνικές, πολλοί παίκτες ήταν εκτός. Θα είναι δύσκολος αγώνας, έχουν ένα νέο γήπεδο, ανυπομονούμε να παίξουμε εκεί, όμως ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Να φέρουμε σπίτι τους τρεις βαθμούς».

Ο αντίπαλος είναι πολύ ανταγωνιστικός στο νέο του γήπεδο. Θεωρείς ότι αυτό το γεγονός θα παίξει ρόλο στο παιχνίδι;

«Σίγουρα, γιατί το νέο γήπεδο είναι βασικά δικό τους και θα θέλουν να είναι σαν “κάστρο” γι’ αυτούς. Αν συγκρίνεις όμως την ποιότητα των ομάδων, εμείς θέλουμε να φέρουμε σπίτι τους τρεις βαθμούς».

Έχουμε ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα μπροστά μας. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις;

«Σίγουρα είμαστε έτοιμοι. Προετοιμαζόμασταν όλο το καλοκαίρι για να είμαστε έτοιμοι σε αυτά τα παιχνίδια. Έχουμε σπουδαία ομάδα, μεγάλο ρόστερ και ο προπονητής μπορεί να επιλέξει σε κάθε παιχνίδι τους παίκτες που χρειάζεται».

Είναι ο τέταρτος σου χρόνος εδώ στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Τώρα είσαι ο αρχηγός της ομάδας. Πώς νιώθεις γι΄αυτό;

«Νιώθω υπέροχα. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και το αν θα είμαι αρχηγός ή όχι, αυτό είναι απόφαση του προπονητή. Τα υπόλοιπα πράγματα είναι υπέροχα εδώ στην Κύπρο».

Η εμφάνισή μας πριν από τη διακοπή ήταν εξαιρετική και ο κόσμος μας περιμένει μία παρόμοια το Σάββατο. Ποιο είναι το μήνυμά σου στον κόσμο;

«Ήταν καλό παιχνίδι για εμάς και απλώς θέλουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά μας, δείχνοντας στον κόσμο ότι είμαστε εδώ και θα παλέψουμε».