Home TOP NEWS Match Report: Χάσαμε όμως αξίζει η ομάδα το χειροκρότημα για την μεγάλη...

Match Report: Χάσαμε όμως αξίζει η ομάδα το χειροκρότημα για την μεγάλη προσπάθεια


Έκανε μεγάλη προσπάθεια απόψε στο Ανοέτα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Έχοντας απέναντι της μία εξαιρετικά ποιοτική ομάδα, κατάφερε να πάρει το παιχνίδι σε σημείο στο οποίο είχε ευκαιρία να διεκδικήσει κέρδος. Ήταν πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο, ισοφάρισε λίγο πριν μπούμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, με γκολ του Μπρούνο, όμως δεν άντεξε.

Αμυντικά ανταποκριθήκαμε πάρα πολύ καλά απόψε, επιθετικά λίγα πράγματα κάναμε, πετύχαμε έστω και με δόση τύχης ένα γκολ και στο τέλος θα έχουμε να λέμε πως… μπορούσαμε.

Το τελικό 2-1 μας αφήνει πικρή γεύση όμως αντικειμενικά αν το δούμε, είναι δίκαιο. Κέρδισε απόψε η καλύτερη ομάδα.

Θέλησε να επιβάλει από το ξεκίνημα το παιχνίδι της η Ρεάλ Σοσιεδάδ και έδειξε από την αρχή την επιθετικότητα της.  Η ΟΜΟΝΟΙΑ αμύνθηκε μαζικά και προσπάθησε να βγει μπροστά με ταχύτητα στις αντεπιθέσεις.

Αν και η ομάδα έδειχνε να ανταποκρίνεται πολύ καλά στις ανάγκες του παιχνιδιού και να αναχαιτίζει τις επιθετικές προσπάθειες της αντιπάλου, ήρθε ένα σουτ βολίδα για να νικηθεί ο Φαμπιάνο στο 30ο λεπτό.

Στο πρώτο 45λεπτό απλά παρακολουθούσαμε το παιχνίδι της αντιπάλου χωρίς να μπορούμε να κρατήσουμε μπάλα, με την κατοχή να είναι συντριπτικά υπέρ της Σοσιεδάδ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ακολουθήσαμε την ίδια τακτική και μόλις ο Λένον έριξε μέσα ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να δώσουν ταχύτητα, καταφέραμε να κτυπήσουμε.

Ήταν μία πολύ καλή εμπειρία για όλους. Ήταν παιχνίδι

το οποίο μας κάνει σίγουρα σοφότερους για το μέλλον και θα καταγραφεί ως μία χαμένη ευκαιρία για να φύγουμε με θετικό αποτέλεσμα από Ισπανικό έδαφος.

Τραυματίες αποχώρησαν οι Κασάμα και Γιούστε.

Α’ Ημίχρονο

Στην πρώτη φάση του παιχνιδιού ο Μιξ δέχθηκε κίτρινη κάρτα

Έκανε σοβαρό λάθος στο 3ο λεπτό ο Κίτσος, του πήρε μπάλα ο Μέντες που σούταρε στην κλειστή γωνία του Φαμπιάνο ο οποίος απέκρουσε δύσκολα.

Στο 4ο λεπτό ο Ελουστόνδο έκανε κεφαλιά άστοχη.

Στο 12ο λεπτό ο Κασάμα αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι. Τη θέση του πήρε ο Χάμπος.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 23ο λεπτό με τον Ελουστόνδο να πιάνει κεφαλιά μόνος απέναντι στον Φαμπιάνο, όμως έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 30ο λεπτό ο Γκεβάρα βρέθηκε σε θέση για σουτ, αφού η μπάλα γυρόφερνε για ώρα μέσα και έξω από την επριοχή μας χωρίς να γίνει διώξιμο, το έκανε με δύναμη και πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ με σουτ άπιαστο στην εστία του Φαμπιάνο.

Β’ Ημίχρονο

Λίγο μετά την έναρξη του ημιχρόνου τραυματίστηκε ο Γιούστε στον δεξί ώμο. Τη θέση του πήρε ο Λανγκ.

Η πρώτη φάση στο δεύτερο μέρος ήρθε με τον Σόρλοτ, λίγο μετά την είσοδο του στο γήπεδο, βγήκε με ταχύτητα μπροστά στον Φαμπιάνο, έκανε σουτ δυνατό υπό πίεση όμως ο Φάμπι απέκρουσε πολύ καλά.

Στο 65ο λεπτό μπήκαν στο γήπεδο οι Μάθιους, Παπουλής και Μπρούνο στη θέση των Ψάλτη, Μιξ και Ανσαριφάρντ.

Επικίνδυνα έφυγε στην αντεπίθεση στο 66ο λεπτό η Σοσιεδάδ, έχασε ευκαιρία ο Σόρλοτ ο οποίος δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση μπροστά στην εστία του Φαμπιάνο.

Έπεσε στα πόδια του Κούμπο ο Φαμπιάνο στο 72ο λεπτό, στερώντας του ευκαιρία στο τετ-α-τετ.

Στο 73ο λεπτό ο Μπρούνο σκόραρε για να φέρει το ματς στην ισοπαλία 1-1. Δέχθηκε μπαλιά από τον Μίλετιτς μακρινή, κατέβασε στη περιοχή με το στήθος, μπερδεύτηκαν τερματοφύλακας και αμυντικός και ο Μπρούνο σκόραρε στην κενή εστία.

Στο 80ο λεπτό ο Κούμπο πήρε μπάλα κάτω από το κέντρο, ανέβηκε αρκετά μέτρα, έφτασε έξω από την περιοχή μας και έδωσε στον Σόρλοτ ο οποίος μόνος απέναντι στον Φαμπιάνο σκόραρε.

Ένα σουτ από τον Κούμπο έξω από την περιοχή μας, ήταν άστοχο.