Home TOP NEWS Match Report: Μεστή εμφάνιση, πανεύκολη νίκη

Match Report: Μεστή εμφάνιση, πανεύκολη νίκη


Απέδωσε πάρα πολύ καλά η ομάδα απόψε και πήρε μία εύκολη νίκη επί της Ένωση στο ΓΣΠ. Το τελικό 4-0 ανταποκρίνεται απόλυτα στην εικόνα ενός παιχνιδιού, το οποίο ήταν παράσταση για ένα ρόλο.

Τέσσερις διαφορετικοί οι σκόρερ στο παιχνίδι. Μίλετιτς και Μπρούνο στο πρώτο ημίχρονο, Ανσαριφάρντ και Ζαχαρίου στο δεύτερο.

Φάνηκε από την αρχή του παιχνιδιού ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο από την αντίπαλο της.  Οι πρώτες καλές στιγμές στο παιχνίδι ήταν για την ομάδα μας η οποία ανάγκασε την αντίπαλο της να είναι συνεχώς προσηλωμένη στην άμυνα.  Έπιασε καλό ρυθμό στο παιχνίδι η ομάδα και ήταν συνεχώς στην επίθεση. Χάθηκαν ευκαιρίες όμως κάνει καλό παιχνίδι ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Τελικά το γκολ ήρθε με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα με τον Μίλετιτς να σκοράρει με πλασέ από κοντά, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο.

Η ομάδα συνέχισε να πιέζει και καθάρισε το παιχνίδι από το πρώτο μέρος βάση των ευκαιριών γενικά στο πρώτο 45λεπτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα ήταν η ίδια. Επιτεθήκαμε, φτιάξαμε φάσεις, πετύχαμε άλλα δύο τέρματα και πήραμε εύκολα το τρίποντο.

Πολλά τα θετικά της νίκης πριν τη διακοπή για Εθνικές…

 

Α’ Ημίχρονο

Στο 3ο λεπτό ο Μπρούνο κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή, πλάγια αριστερά, η μπάλα πήγε στην εστία του Κόστιτς ο οποίος απέκρουσε σταθερά.

Στο 4ο λεπτό η Ένωση κέρδισε  φάουλ μακριά από την εστία μας, το εκτέλεσε ο Γεφρέμοβιτς ψηλά απευθείας.

Στο 5ο λεπτό ο Μπρούνο ανέβηκε από το κέντρο του γηπέδου με ταχύτητα, έφτασε στην περιοχή μπροστά από τον Κόστιτς, έκανε σουτ το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ ο Κόστιτς.

Εξαιρετικό σουτ έκανε στο 17ο λεπτό ο Ανσαριφάρντ έξω από την περιοχή, ανάγκασε τον Κόστετς σε πολύ δύσκολη απόκρουση.

Δευτερόλεπτα αργότερα ο Μπρούνο πήρε μπαλιά από τον Μάθιους στο δεύτερο δοκάρι, πετάχτηκε μόνος για την κεφαλιά όμως δεν την βρήκε όπως θα ήθελε.

Στο 20ο λεπτό ο Λοϊζου σέντραρε από δεξιά, το φάλτσο που έβαλε στη μπάλα την οδήγησε προς την εστία με τον Κόστιτς να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 24ο λεπτό ο Χαραλάμπους δέχθηκε την πρώτη κίτρινη κάρτα του παιχνιδιού.

Στο 31ο λεπτό ο Μίλετιτς σκοράρει ύστερα από μπαλιά του Μπρούνο στο δεύτερο δοκάρι, έπειτα από εκτέλεση φάουλ.

Β’ Ημίχρονο

Πολύ ωραία κίνηση έκανε ο Παπουλής στο 25ο λεπτό. Πήρε μπάλα έξω από την περιοχή, έκανε έναν ελιγμό για να αποφύγει δύο ποδοσφαιριστές, μπήκε μέσα, έκανε πλασέ όμως η μπάλα πήγε πάνω στον τερματοφύλακα Κόστιτς.

Στο 53ο λεπτό ο Ρουσιάς έκανε σουτ έξω από την περιοχή μας, το οποίο ήταν άστοχο.

Το 3-0 έγινε από τον Ανσαριφάρντ. Όλη η δουλειά όμως έγινε από τον Παπουλή ο οποίος απέφυγε με εξαιρετικό τρόπο δύο αντιπάλους πίσω από τον χώρο του κέντρου, ανέβηκε όλο το γήπεδο, έφτασε έξω από την περιοχή έδωσε στον Ανσαριφάρντ ο οποίος έκανε μία προσποίηση και τελείωσε ιδανικά τη φάση για να σκοράρει.

Στο 60ο λεπτό ο Ανσαριφάρντ έδωσε τη θέση του στον Κακουλλή.

Μπήκαν στο 64ο λεπτό οι Μιξ και Ζαχαρίου, στη θέση των Λοΐζου και Χαραλάμπους.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 68ο λεπτό. Ο Ζαχαρίου μπήκε με ταχύτητα στην περιοχή και κινήθηκε οριζόντιο για να φτάσει μπροστά στην εστία του Κόστιτς. Έκανε σουτ το οποίο είχε κατεύθυνση στο τέρμα όμως ο Κακουλλής στάθηκε μπροστά του, κτύπησε η μπάλα πάνω του, ήταν οφσάιντ και τελείωσε έτσι η φάση.

Στο 75ο λεπτό μπήκαν στο γήπεδο οι Χούπερ και Μπάρκερ, στη θέση των Παπουλή και Μπρούνο.

Σκόραρε και ο Ζαχαρίου στο 78ο λεπτό ύστερα από χαμηλή σέντρα του Λέτσιακς. Κινήθηκε στο δεύτερο δοκάρι και πλάσαρε σωστά.

Ευκαιρία έχασε ο Κακουλλής με σουτ μέσα από την περιοχή στο 85ο λεπτό

Στο 86ο λεπτό ο Ρουσιάς σούταρε έξω από την περιοχή, ήταν όμως έτοιμος ο Παναγή που απέκρουσε εύκολα.