Home TOP NEWS Match Report: Βαριά ήττα στο ΓΣΠ, στην πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ

Match Report: Βαριά ήττα στο ΓΣΠ, στην πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ


Από την πρώτη αγωνιστική τα όνειρα μας για να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και μετά τους ομίλους μάλλον σβήνουν. Η βαριά ήττα από την Σέριφ στο ΓΣΠ με 3-0 ήρθε ύστερα από ένα μετριότατο παιχνίδι στο οποίο τα παιδικά  λάθη στην άμυνα στοίχησαν ενώ και στην επίθεση λίγα πράγματα έχουμε να θυμόμαστε από αυτόν τον αγώνα.

Υπήρξαν κάποιες αποσπασματικές καλές στιγμές επιθετικά για την ομάδα όμως σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν μπόρεσε να πιάσει ρυθμό, να επιβληθεί στο γήπεδο, να δείξει τις δυνατότητες της. Η αποψινή ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είχε καμία σχέση με την ομάδα που κατάφερε να αποκλείσει την Γκεντ. Γεμάτοι ανασφάλεια στην άμυνα και  χωρίς να μπορούμε να κάνουμε παιχνίδι, να κυκλοφορήσουμε μπάλα, να φτάσουμε στην αντίπαλη περιοχή και να απειλήσουμε ιδιαίτερα την αντίπαλο μας, είδαμε ένα παιχνίδι όχι όπως το περιμέναμε .

Είδαμε παίκτες ανέτοιμους ψυχολογικά αλλά και αγωνιστικά για την αποψινή πρόκληση ενώ σίγουρα και ο Λένον αν γυρνούσε το χρόνο πίσω θα επέλεγε κάτι διαφορετικό απόψε.

Πριν καλά,  καλά αρχίσει το ματς στο ΓΣΠ βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Δεχθήκαμε ένα φθηνό γκολ με μπαλιά του αντίπαλου τερματοφύλακα στην επίθεση και αδράνεια της τριάδας πίσω.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε το πέναλτι που παραχώρησε με χέρι ο Λανγκ και το κερασάκι στην τούρτα ήταν ακόμα ένα παιδικό λάθος στην άμυνα μας που έφερε το 3-0.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα τιμωρηθεί για την βλακεία κάποιου να πετάξει αντικείμενο το οποίο έσκασε πάνω στον βοηθό.

Αποχώρησε τραυματίας ο Φαμπιάνο.

Μία κακή Ευρωπαϊκά πρεμιέρα για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Α’ Ημίχρονο

Μόλις στο 1ο λεπτό ο τερματοφύλακας Κοβαλ έστειλε από την περιοχή του μπαλιά στην επίθεση, o Ακανμπί σφύνωσε ανάμεσα από τρεις και με την ταχύτητα του βγήκε μόνος απέναντι στον Φαμπιάνο, έκανε το τελείωμε με το γόνατο και σκόραρε.

Ο Ιγιάγι εκμεταλλεύτηκε λάθος του Κασάμα, μπήκε στην περιοχή μας, έκανε σουτ όμως δεν βρήκε στόχο.

Το πρώτο καλό σουτ έγινε από τον Μπάρκερ στο 15ο λεπτό, όταν πήρε μπάλα έξω από περιοχή ύστερα από πάσα του Μπρούνο. Και στην εκτέλεση του κόρνερ ο Μίλετιτς με κεφαλιά βρήκε το δοκάρι όμως σφυρίχτηκε προηγουμένως επιθετικό φάουλ .

Στο 17ο λεπτό έγινε σουτ έξω από την περιοχή μας, με δύναμη και η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

Στο 26ο λεπτό ένα σουτ έξω από την περιοχή μας, ο Φαμπιάνο απέκρουσε δύσκολα χαμηλά διώχνοντας σε κόρνερ.

Στο 34ο λεπτό ο Ατιεμουέν έκανε σουτ από απόσταση το οποίο ήταν άστοχο.

Φανήκαμε απειλητικοί στο 38’ όταν ο  Μπάρκερ μπήκε στην περιοχή, έκανε γύρισμα από πλάγια όμως κανείς δεν μπήκε στην πορεία της μπάλας.

Στο 39’ ο Μπρούνο έκανε αδύναμη κεφαλιά πάνω στον Κόβαλ.

Στο 40ο λεπτό ο Ιγιάγι έκανε σουτ το οποίο απέκρουσε ο Φαμπιάνο.

Β’ Ημίχρονο

Στο 50Ο λεπτό ο Λανγκ έκανε χέρι ύστερα από κεφαλιά μέσα στην περιοχή μας, σφυρίχθηκε το πέναλτι, το εκτέλεσε ο Ατιεμουέν και έκανε το 2-0.

Μετά το γκολ προέκυψε διακοπή στο παιχνίδι.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Χαραλάμπους στο 68ο λεπτό. Πήρε μπαλιά από τον Μπρούνο, στην περιοχή μόνος από το ύψος του πέναλτι σούταρε άστοχα.

Στο 73ο λεπτό ο Ανσαριφάρντ μπήκε στη θέση του Κασάμα, ενώ βγήκε και ο Μπάρκερ για να πάρει τη θέση του ο Παπουλής.

Στο 79ο λεπτό οι Κούσουλος και Μπέζους μπήκαν στη θέση των

Στο 75ο λεπτό η Σέριφ σκόραρε και πάλι για το 3-0.  Παιδική η άμυνα μας και στο τρίτο γκολ.

Στο 82ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ σκόραρε. Συνδυάστηκαν Μπέζους και Ανσαριφάρντ, έγινε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Μάθιους πάσαρε στον Κούσουλο και σημειώθηκε αυτογκόλ. Όμως στην αρχή της φάσης ο Ανσαριφάρντ ήταν οφσάιντ.

O Oυαταρά έφυγε μόνος από το κέντρο, έφτασε στην περιοχή μας, σούταρε όμως άστοχα.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε η Σέριφ στο 99ο λεπτό με το σουτ από τον Ντιόπ να κτυπά στο δοκάρι.