Home TOP NEWS Με αυξημένο φόρτο εργασίας το επόμενο διάστημα

Με αυξημένο φόρτο εργασίας το επόμενο διάστημα


Στην παρούσα φάση ο σχηματισμός τον οποίο θα επιλέγει ο Νιλ Λένον θα είναι το 3-5-2. Το δήλωσε μετά τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ και αυτό γίνεται κατά κάποιο τρόπο αναγκαστικά αυτή τη στιγμή, μέχρι να νιώσει ο ίδιος σιγουριά για τους ακραίους μεσοεπιθετικούς του. Θυμίζουμε ότι ο Ζαχαρίου προέρχεται από μακρά περίοδο αποχής, ο Λοϊζου τώρα επανήλθε στην ομάδα μετά τα γνωστά γεγονότα, ο Μπάρκερ αντιμετώπισε ένα μιρκοπρόβλημα και ο 4ος είναι ο Μπρούνο τον οποίο ο Λένον αξιοποιεί διαφορετικά.

Οπότε σε αυτό τον σχηματισμό είναι λογικό τα περισσότερα χιλιόμετρα στο γήπεδο να καλούνται να καλύψουν οι δύο ακραίοι μπακ-χαφ.

Λέτσιακς και Μάθιους είναι αυτοί που μέσα στο επόμενο διάστημα θα επωμισθούν μεγάλο βάρος της δουλειάς που θα γίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Και το λέμε αυτό διότι είναι οι δύο που πρέπει να έχουν το ίδιο κομμάτι συνεισφοράς σε άμυνα και επίθεση.

Ο Λέτσιακς πάντως αρχίζει να ανεβαίνει για τα καλά ενώ ο Μάθιους αποδεικνύει από το ξεκίνημα πως πρόκειται για μία μεταγραφική προσθήκη που ίσως αποδειχθεί από τις καλύτερες φετινές.