Home TOP NEWS Μία σειρά αγώνων στους οποίους θα είμαστε φαβορι… μέχρι να πάμε Πάφο

Μία σειρά αγώνων στους οποίους θα είμαστε φαβορι… μέχρι να πάμε Πάφο


Η σοβαρότητα που επέδειξε η ομάδα στο τελευταίο της παιχνίδι με την Ένωση, ήρθε σε ένα σημείο ιδανικό. Ήταν απαραίτητο να καταγράψουμε νίκη στο πρωτάθλημα και το κάναμε με τρόπο εμφατικό.

Σαφώς και το εύρος στο σκορ δεν μας παραπλανά. Ας είμαστε ρεαλιστές. Η Ένωση είναι ομάδα με τεράστιες αδυναμίες, είναι αυτή με το χαμηλότερο ρόστερ στην πρώτη κατηγορία και το αδιαφιλονίκητο φαβορί να επιστρέψει του χρόνου στη δεύτερη. Αυτό που κάναμε την Κυριακή ήταν το καθήκον μας.

Και μπροστά μας τώρα έχουμε κάποια παιχνίδια στο οποία μας δίνεται η δυνατότητα να ανεβάσουμε άμεσα τη συγκομιδή μας στη βαθμολογία. Αφήνουμε το Ευρωπαϊκό με τη Γιουνάιτεντ και επικεντρωνόμαστε στα του πρωταθλήματος.

Ακολουθεί το παιχνίδι με τη Δόξα. Θα επισκεφτούμε την έδρα της ομάδας της Κατωκοπιάς στην Περιστερώνα κουβαλώντας την ταμπέλα του φαβορί και γνωρίζοντας πως αν η απόδοση μας κυμανθεί στα επίπεδα του τελευταίου μας αγώνα τότε θα κερδίσουμε. Το ίδιο ισχύει και στους αγώνες που θα ακολουθήσουν.

Θα πάμε στο Τσίρειο για να παίξουμε ντέρμπι με την ΑΕΛ, ωστόσο φαίνεται από την αρχή ότι οι γαλαζοκίτρινοι έχουν πολύ μεγάλα αγωνιστικά προβλήματα και δεν είναι υπερβολή αν πει κάποιος πως στο τέλος θα κινδυνέψουν.

Το επόμενο μας ματς θα είναι με τη Σαλαμίνα στο ΓΣΠ. Είναι από αυτά τα παιχνίδια που λέμε, απαγορεύεται να μην κερδίσεις.

Οπότε έχουμε μπροστά μας μία τριάδα παιχνιδιών στα οποία έχουμε καλές πιθανότητες να πάρουμε το απόλυτο των βαθμών και να ανέβουμε στα ψηλά της βαθμολογίας.

Ύστερα θα πάμε Πάφο για να βρούμε την πρωτοπόρο ομάδα του πρώην προπονητή μας.