Home TOP NEWS Να δείξει σημάδια ανάκαμψης

Να δείξει σημάδια ανάκαμψης

Η ομάδα μας βρίσκεται καθ’ οδόν για το Σαν Σεμπάστιαν, όπου εκεί αύριο θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Σοσιεδάδ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.


Άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο γνωρίζουν ότι, το εμπόδιο της Σοσιεδάδ είναι πολύ ψηλό, ωστόσο η ομάδα μας θα κληθεί να δείξει ένα καλό και ανταγωνιστικό πρόσωπο και να παλέψει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό το παιχνίδι.

Το σύνολο του Νιλ Λένον στους τελευταίους αγώνες με Ακρίτα, ΑΕΚ, Σέριφ και Απόλλωνα έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και γνώρισε τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια κι αύριο κόντρα στους Ισπανούς θα κληθεί να παρουσιάσει σημάδια ανάκαμψης και ένα βελτιωμένο πρόσωπο στέλνοντας θετικά μηνύματα ενόψει της συνέχειας.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές ποιότητας στο ρόστερ που μπορούν να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας μας και θα πρέπει να αρχίσουν να ξεδιπλώνουν τις αρετές τους εντός των τεσσάρων γραμμών, παρουσιάζοντας μια εικόνα όπως αυτή που είδαμε στις διπλές αναμετρήσεις με την Γάνδη.

Η προετοιμασία της ομάδας μας θα ολοκληρωθεί το βράδυ στις 20:00 με προπόνηση στο “Reale Arena”. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Κούσουλος και ο Μπεζούς έμειναν στην Κύπρο, ο Κακουλλής είναι καλύτερα και είναι στην αποστολή. Δεν έχουν δικαιώμα συμμετοχής Χούπερ και Μάταβζ, ωστόσο ο πρώτος ταξίδεψε για να προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.