Home TOP NEWS Ο Άνταμ Μάθιους για ΑΕΚ, Europa League και οι… πρώτοι μήνες του...

Ο Άνταμ Μάθιους για ΑΕΚ, Europa League και οι… πρώτοι μήνες του στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Ο Άνταμ Μάθιους μίλησε για τον επερχόμενο αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ, τον προηγούμενο κόντρα στον Ακρίτα, το Europa League και τους πρώτους του μήνες στην Κύπρο και στην ομάδα μας.


Οι τοποθετήσεις του Μάθιους:

Εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ. αυτήν την εβδομάδα. Πώς περιμένεις τον αγώνα; «Περιμένω να βγάλουμε καλή αντίδραση από το τελευταίο μας παιχνίδι. Κανείς από εμάς δεν βρέθηκε στο καλύτερο του επίπεδο. Απογοητεύσαμε τους εαυτούς και πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση και να επιστρέψουμε στον σωστό δρόμο. Ο προπονητής περιμένει αντίδραση από εμάς και είμαι σίγουρος ότι θα την έχει».

Τι πρέπει να βελτιώσουμε σε σχέση με τον προηγούμενο μας αγώνα έτσι ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς; «Πιστεύω ότι τα αρχικά στάδια του αγώνα είναι σημαντικά. Δεν αρχίσαμε καλά σε κανένα παιχνίδι πιστεύω. Όταν μια ομάδα αποδίδει καλύτερα είναι δύσκολο να βρούμε τον ρυθμό μας. Πρέπει να αρχίσουμε τον αγώνα καλύτερα, να αρχίσουμε με ψηλότερη ένταση και να βάλουμε σφραγίδα στο παιχνίδι μας. Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα κάνουμε».

Ποιοι είναι οι σημαντικοί λόγοι για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση απέναντι στον Ακρίτα; «Νομίζω δεν παίξαμε καλά και χάσαμε το παιχνίδι. Ακόμη και αν σκοράραμε στο τέλος, που είχαμε κάποιες ευκαιρίες, δεν το αξίζαμε. Πρέπει να κοιτάξουμε πρώτα τους εαυτούς μας. Όπως έχω πει έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά ένα παιχνίδι για να επιστρέψουμε. Και είμαι σίγουρος ότι όλοι είναι συγκεντρωμένοι για να το κάνουμε αυτό».

Βρίσκεσαι κάποιους μήνες στην Κύπρο και στην ομάδα. Πώς νιώθεις μέχρι τώρα; «Προσαρμόστηκα πολύ καλά. Υπάρχει ένα καλό γκρουπ παικτών, οι οποίοι μιλούν αγγλικά και αυτό είναι πολύ βοηθητικό. Με έκαναν να νιώσω ευπρόσδεκτος εδώ και το γεγονός ότι ήρθα με τον Μπράντον ίσως να με βοήθησε αρκετά. Δεν τον γνώριζα από πριν, αλλά επειδή είναι Βρετανός κάναμε παρέα. Είναι όλα πολύ καλά εδώ, προφανώς γνώριζα και τον προπονητή από πριν και πραγματικά το απολαμβάνω».

Ποια είναι η άποψη σου για τον όμιλο μας στο Europa League; «Είναι πολύ συναρπαστικός, αλλά πιστεύω ότι το πρωτάθλημα είναι η προτεραιότητα μας. Οπότε πρέπει να το βάλουμε καλά στο μυαλό μας αυτό. Προφανώς όλοι ενθουσιάστηκαν από την πρόκριση απέναντι στη Γάνδη, αλλά φάνηκε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος ότι δεν πρέπει να αφήνουμε αυτόν τον ενθουσιασμό να μας επηρεάζει. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε κάθε παιχνίδι που έρχεται και όχι να προτρέχουμε. Φυσικά και όλοι μας θέλουμε να αγωνιστούμε απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε περισσότερο στο πρωτάθλημα απ’ ότι στο Europa League».

Το μήνυμά σου προς τον κόσμο αναφορικά με το παιχνίδι του Σαββάτου; «Ανυπομονώ να σας δω στο γήπεδο. Είναι καλό που θα αγωνιστούμε και πάλι στην έδρα μας με τον κόσμο στο πλευρό μας. Είμαι σίγουρος ότι θα μας στηρίξουν και ευελπιστώ ότι θα έχουμε μία πολύ καλύτερη παρουσία σε σχέση με τον προηγούμενο μας αγώνα. Γιατί και εκεί μας ακολούθησαν και σίγουρα άξιζαν περισσότερο. Έτσι ελπίζουμε να τους τα δώσουμε».

Το βίντεο: