Home TOP NEWS Όλοι απαραίτητοι στον απαιτητικό μήνα

Όλοι απαραίτητοι στον απαιτητικό μήνα

Μπορεί να υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, ωστόσο όσοι βρίσκονται στο “Ηλίας Πούλλος” συνεχίζουν την προετοιμασία και τις προπονήσεις για τον δύσκολο και απαιτητικό μήνα που περιμένει την ομάδα μας με την επανέναρξη.


Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο μας άρθρο από την 1η Οκτωβρίου μέχρι και τα μέσα Νοεμβρίου η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κληθεί να δώσει 11 παιχνίδια σε 40 μέρες, για το πρωτάθλημα, αλλά και για την Ευρώπη. Οι δύο ήττες μάλιστα στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος κάνουν μάλιστα τους αγωνές που ακολουθούν να μοιάζουν σημαντικοί και καθοριστικοί για τη μετέπειτα πορεία της ομάδας μας.

Πάντως στο αγωνιστικό “βούνο που έχει ενώπιον της η ομάδα μας, είναι αναμενόμενο ότι θα χρειαστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές που θα έχει στην διάθεση του ο Νιλ Λένον, μηδενός εξαιρουμένου. Από την στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παίζει σε διπλό ταμπλό ασταμάτητα όλοι οι ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ θα είναι σημαντικοί και απαραίτητοι.

Είναι σίγουρο ότι δοθούν ευκαιρίες, με τόσα παιχνίδια στο πρόγραμμα είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί μόνο ένας αριθμός ποδοσφαιριστών, αφού θα υπάρχει στην μέση κι ο παράγοντας κούραση. Συνεπώς όλοι στο “Ηλίας Πούλλος” θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και θα πρέπει να είναι έτοιμοι για να αντεπεξέλθουν.